To je to što me zanima!

'Marija Cvitanović potroši 40.000 eura na shopping’

Marko Grubnić razotkriva jetseterice. Otkriva da Snježana Mehun i supruga Igora Cvitanovića na garderobu mogu u danu potrošiti cijelo bogatstvo
Vidi originalni članak

Marko Grubnić ustupio nam je ulomke autobiografske knjige “Otkrit ću vam tajnu”, koja izlazi 1. srpnja. Ističe da u njoj baš ništa nije izmišljeno. Modni Mačak otkriva da Snježana Mehun i Marija Cvitanović mogu u danu potrošiti cijelo bogatstvo.
“Marija je žena koja ima vjerojatno jedan od najbogatijih ormara u državi. Ona bez pardona potroši 30.000 ili 40.000 eura na shopping u Parizu”, piše stilist. Suprugu Igora Cvitanovića naziva rođenom koketom.
“Ona je uvijek mila i draga, ali mi se čini da iz Mire tri vraga vire, u pozitivnom smislu, naravno”, ocijenio je Modni Mačak, koji u knjizi opisuje kupnju sa Snježanom Mehun.
“Hummer je brzo gutao kilometre prema našoj meki, Milanu. Nešto od preživjelih lovačkih instinkata u nama defintivno se oslobađa kad krenemo u shopping. Čim smo pošli iz Zagreba, Sneki me pitala jesam li ponio Bibliju, odnosno Vogue s popisom dućana i adresama. Snježana je kupila svašta: čizama, cipela, tenisica, brdo odjeće, uključujući i raskošnu bundu. Našla je sve it komade sezone, pa i Yves Saint Laurent cipele kakve ima Victoria Beckham”, piše Grubnić, kojeg je impresioniralo kako je Snježana uspjela rezervirati stol u restoranima Dolce&Gabbane i Roberta Cavallija.
- Marko je u knjizi iznio svoje viđenje događaja - rekla je Snježana Mehun.


MARKO I JA SE NE DRUŽIMO
Marija Cvitanović nikad nije otkrivala koliko troši na dizajnerske krpice. Tvrdnje Marka Grubnića da je riječ o iznosima od 30.000 do 40.000 eura nije htjela kometirati.
- Uopće ne znam otkud takve informacije. Za šoping mi ne treba pomoć, a s Grubnićem se ne družim - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • juju11 09.06.2009.

    majko mila...od čega oni pate..znam ja nekolicinu cura koje daju,znate već što,i to takvom ružnom,starom dedici za par cipela gucci od 1000 eura,ova je nasla cvikija,pa malo na majetića,ova druga je također okupana znojem došla do svega toga.....ma daj...F O i šlag na kraju odvraznije stvorenje od ovog grubnića NE POSTOJI!!!!

  • budini 09.06.2009.

    umjesto da trosite na nepotrebnu garderobu bilo bi vam pametno da pomognete barem jednom godisnje obiteljima kojima su djeca jako bolesna mislim MENE BI BILO SRAMOTA KAD BI IMALA A NE BI POMOGLA NEKOME

  • aspirin 09.06.2009.

    šta im to vrijede, kad su i dalje jadne, nesretne i nedoje... A Mehunka, normalno da ima za skupe krpice, kad nikom ništa ne plaća. Mom bivšem gazdi ostala i dan danas dužna neku lovu, a nije velik iznos bio u pitanju.Uopće im ne zavidim, izgledam bolje i od jedne i druge,a tako se i osjećam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare