To je to što me zanima!

Marco Cuccurin traži fanove za pomoć: 'Brijati se ili ne?'

Influencer je na društvenim mrežama pokazao svoj novi imidž i odmah upitao pratitelje za mišljenje
Vidi originalni članak

Marca Cuccurina (22), gledatelji su upoznali u emisijama 'Ples sa zvijezdama' i 'Zvijezde pjevaju', dok je mlađim generacijama poznat s društvenih mreža na kojima je aktivan. Sada je upitao svoje pratitelje važno pitanje. Influencer je podijelio nekoliko fotografija i priznao kako razmišlja o drukčijem izgledu pa mu je potrebna pomoć fanova.

O BABY LASAGNI, NEMU, DORI Marco Cuccurin za 24sata: 'Ima šanse da se prijavim na Doru, a Lasagna je trebao pobijediti!'

- Brijati se ili ne? Ja čak naginjem ka ne, ili?!?! - napisao je Cuccurin u opisu objave. 

Na fotkama Marco ima bradu, a pozirao je ispred ogledala i u autu. Brojne obožavateljice priznale su kako im se Marco sviđa s plavom bojom kose te da mu brada 'savršeno' stoji. 

REZULTATI ANKETE Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

U komentarima javila su mu se i neka poznata lica.

- Neee! A i kosa ovako ti odlično stoji baš - napisala je glumica Tara Thaller, a s njom su se složile i pjevačice Zsa Zsa i Ivana Kindl.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znao sam da je dobra odluka pustiti je, dosta je ere kratkih kosa i buzza - zaključio je Cuccurin.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • IvanM86 30.06.2024.

    Prije svega..Marco ima srce i dušu..i čovjek je pun ljubavi i dobrote..uspješan i mlad..neovisno šta je u privatnom životu..nitko ne bira kakav će mu život biti.. a svi ovi koji ovdje nešto osuđuju prvo neka pogledaju sebe..pa onda nešto kažu..doći će ih glave ta mržnja..nitko nije savršen..

  • AresVK 30.06.2024.

    Ti bi trebao razmišljat o liječenju, a ne o brijanju par dlačica na licu. By the way, briju se muškarci, a ne tratinčice kao ti! Takvi kao ti su zatrovali i ovako shebano društvo! 🤮🤮🤮

  • pajdhdiejga 30.06.2024.

    Oce ovaj odsluziti vojni rok

Komentiraj...
Vidi sve komentare