To je to što me zanima!

Maneskin u lateksu obradio hit Britney Spears: 'Obožavamo je'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nastupili su na Festivalu umjetnosti i glazbe koji se održava u kalifornijskom, pustinjskom mjestu Coachella Valley, koji svake godine privlači desetke tisuća ljubitelja zabave iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

Talijanski bend Maneskin nakon prošlogodišnje pobjede na Eurosongu postao je svjetski poznat, a frontmen Damiano David (23) i ostali članovi prikupili su milijune obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama. 

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, sada su nastupili na Festivalu umjetnosti i glazbe koji se održava u kalifornijskom, pustinjskom mjestu Coachella Valley, koji svake godine privlači desetke tisuća ljubitelja zabave iz cijelog svijeta.

No, poznavajući glazbeni i modni izričaj ovog benda, na pozornicu izlaze u lateks donjem rublju te ne ostavljaju nikog od prisutnih ravnodušnim.

OBJAVILI NA SLUŽBENIM STRANICAMA Albina Grčić nije na listi top 10 najslušanijih pjesama Eurovizije

Svirali su i pjevali svoje hitove, ali i obrade glazbenik kolega. Najviše pažnje privukla je obrada hita 'Womanzier' od Britney Spears.

- Mi obožavamo Britney Spears - rekao je David prije nego su krenuli svirati rock obradu pjesme.

Maneskin je svoj nastup završio riječima podrške Ukrajini.

- Sloboda Ukrajini, je*o Putina. Hvala što ste došli. Ovo je bio Maneskin, uživajte u ostatku večeri - rekao je Damiano koji je postao miljenik žena diljem svijeta.

Prisjetimo se u znak podrške Ukrajini bend je otkazao sve svoje konceret u Rusiji. 

- Naravno, jako je teško najaviti datume dok traje užasan rat u Ukrajini i stradavaju nevini ljudi. Shrvani smo zbog ukrajinskog naroda i solidarni smo s njima. I zbog odluka ljudi na vlasti, koje utječu na živote tolikog broja nevinih ljudi, nećemo nastaviti s našim datumima u Rusiji. Svi se moramo zajedno zalagati za mir, sada i uvijek - napisali su u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 29.08.2022.

    Odlični su.

  • Nap* 18.04.2022.

    Popularni zbog eurosonga

  • 18.04.2022.

    Van okvira, to uvijek pali i privlači masu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare