To je to što me zanima!

Maja zabavljala goste u šatoru, a veseli 'deda' zasvirao s njom

Maja se ponovno dobro zabavljala na pozornici i još je jednom potvrdila kako je prava kraljica 'šatorskih' događanja poput ovog, na kojima joj publika redovito 'jede iz ruke'
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog petka Maja Šuput (40) pred zagrebačkom publikom na Rujanfestu zabavljala uglavnom žensku i maloljetnu publiku, ovog je petka njezina publika u Sračincu kraj Varaždina bila nešto 'šarenija' pa se tako među njima našao i jedan 'veseli roker' s gitarom. 

- Ali deda koji misli da svira s nama - napisala je Šuput na Instagramu, pozdravljajući pridruženog člana benda kojeg su ovom prilikom 'zaboravili' uštekati pa je tonove pogađao u prvom redu iza zaštitne ograde. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja se ponovno dobro zabavljala na pozornici i još je jednom potvrdila kako je prava kraljica 'šatorskih' događanja poput ovog, na kojima joj publika redovito 'jede iz ruke'. 

- Dakle, kakav tulum! Hvala ekipa od srca, bili ste prejaki - napisala im je Maja zahvalu na društvenim mrežama, a na gaži se pojavila u čuvenim čizmama koje joj je prije nekoliko dana za jubilarni 40. rođendan poklonio njezin veliki prijatelj Marko Grubnić (37).

Podsjetimo, sporne čizme podigle su puno prašine u određenim krugovima pa je tako stilist Neven Ciganović (46) ocijenio kako su 'fake' i obična kineska kopija od 400 kn. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bipa 29.09.2019.

    Taj deda je malo Stariji od tebe Majo 😂😂😂

  • bree77 29.09.2019.

    Ma da, pa neće valjda dvorane puniti prodajom karata.

  • 29.09.2019.

    Fake Grubnić je fake Maji poklonio fake čizme. Što je tu sporno, zaslužnoj zasluženo. Pa valjda on zna.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare