To je to što me zanima!

Madonni cvjetaju ruže! Našla je 37 godina mlađeg frajera, skupa su u Italiji, maze se na kauču...

Iako su nedavno ušli u romansu, pjevačica i Akeem poznaju se duže vrijeme. Oboje su bili na snimanju Paper magazina 2022. godine, a zajedno su proslavili i američki Dan nezavisnosti
Vidi originalni članak

Pjevačica i kraljica popa Madonna (65) obožava mlađe. Prije nekoliko mjeseci prekinula je s 35 godina mlađim Joshom Popperom, bivšim NFL igračem. No, rane je brzo zacijelila s novim frajerom, Akeemom Morrisem (28). Par je viđen u susjednoj Italiji, točnije gradu Portofinu i to uoči Madonninog 66. rođendana kojeg planira proslaviti u Italiji. 

Iako su nedavno ušli u romansu, pjevačica i Akeem poznaju se duže vrijeme. Oboje su bili na snimanju Paper magazina 2022. godine, a zajedno su proslavili i američki Dan nezavisnosti. 

NIJE IMALA DOZVOLU ZA SNIMANJE Katy Perry, prirodu deri! Novim spotom možda uništila poznati park prirode, otvorena i istraga

Pop kraljica tada je objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala koliko su ona i Morris bliski.

Na jednoj fotografiji primila je Akeema za ruku, na drugoj su uživali u vatrometu, a objavila je i fotku na kojoj se zaljubljeni par mazi na crnom kauču. 

Mnogi su navikli na Madonnine poteze kojima zna ostaviti bez daha i šokirati javnost pa je tako početkom mjeseca objavila niz fotografija pod opisom 'Vruća zabava u ljetno doba'. 

VELIKI HIT Nina Badrić otkrila koju pjesmu je posvetila svojoj bivšoj ljubavi

Na nekim fotografija pjevačica je pozirala u toplesu, a svoje grudi jedvice je uspjela pokriti plavom kosom. Uz to, objavila je i fotku na kojoj se novi dečko skriva iza pjevačice. 

Prema Daily Mailu, Akeem Morris rođen je 2. svibnja 1996. na Jamajci, a trenutačno živi u New Yorku. Diplomirao je političke znanosti na Sveučilištu Stony Brook. Tijekom studija igrao je nogomet, a bio je napadač i u nogometnom klubu Oyster Bay United.

Ovo je još jedan mlađi dečko u bogatom ljubavnom životu pop dive, prije Akeema bila je u vezi s Joshom Popperom.

imala malu nezgodu Lani Jurčević glava zamotana u zavoje: 'Tko se tuče, taj se voli!'

Prije Josha, ljubila je 35 godina mlađeg Ahlamalika Williamsa koji je 2015. plesao na njenoj turneji. Među posljednjim partnerima upisao se i 41 godinu mlađi skejter Andrew Darnell.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • papajoe 15.08.2024.

    mali je dobro placen, a ima i dobar zeludac

  • roko30 15.08.2024.

    Treba imati želudac,ali tko može pregrmjeti to...Ovaj se neće vruć vode napiti.

  • Tona Kolar 14.08.2024.

    Pa zašto žena nebi uzela što joj se nudi ? Ako je starija ne znači da nekome se ne sviđa ona kao osoba. Pop ikona 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare