To je to što me zanima!

Madonna: Zbog Jacksona ne mogu prestati plakati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zvijezde su shrvane gubitkom jednog od velikana svjetske glazbe. Po mnogima najbliža njegova prijateljica Liz Taylor prepotresena je za komentar
Vidi originalni članak

Smrt kralja popa iznenadila je i šokirala njegove kolege s estrade. "Kraljica popa" Madonna ne može prestati plakati zbog Michaela.
- Svijet je izgubio velikana, ali njegova glazba će živjeti zauvijek. Moje srce odlazi djeci i obitelji koje je ostavio iza sebe - izjavila je shrvana pjevačica. Elizabeth Taylor, koja je po mnogima bila najbliža prijateljica Jacksona, bila je "previše potresena smrću dragog prijatelja da bi izdala priopćenje", kako je medijima prenio njen glasnogovornik. Britney Spears jedva je čekala da započne Jacksonova turneja u Londonu jer tada i ona nastupa u Europi.
- Michael je bio moja velika inspiracija. Šokirana sam što je otišao - izjavila je pjevačica. Priopćenjem se javila i Brooke Shields koja je neko vrijeme izlazila s kraljem popa.
- Moje je srce shrvano žalošću zbog razornoga gubitka mog istinskog prijatelja Michaela. Bio je izuzetan prijatelj, umjetnik i netko tko pridonosi svijetu - navela je Brooke. Justin Timberlake bio je jednako potresen odlaskom "ambasadora pop glazbe".
- Ne mogu pronaći riječi kojima bih izrazio tugu zbog Michaelova odlaska. Izgubili smo genija i ambasadora ne samo poapa, nego i glazbe uopće. Cijenit ću trenutke koje sam proveo s njm na pozornici - izjavio je Justin. Whitney Houston samo je izjavila kako joj je srce puno tuge, a Jane Fonda je preko Twittera otkrila koliko je zaprepaštena odlaskom njenog prijatelja. Quincy Jones producirao je legendaran album "Thriller"
- Michael nam je uzet tako iznenada i tako mlad da nemam riječi za opisati svoju tugu. Izgubio sam svog malog brata i dio moje duše otišao je s njime - izjavio je Quincy. Američka pjevačica Cher javila se u emsijii Larryja Kinga na CNN-u.
- Milijun stvari mi se vrti po glavi. Kad pomislim na njega, sjetim ga se dok je još bio mlad, tinejdžer. Bio je predivan, pun optimizma - izjavila je Cher koja je svojedobno plesala s Jacksonom.
- Kao što je bio samo jedan Fred Astaire, Chuck Berry ili Elvis Presley, tako će biti i samo jedan Michael Jackson. Njegov talent i misterija koja ga je okruživala učinili su ga legendom - javio se i redatelj Steven Spielberg. Preko Twittera javili su se i Demi Moore i Ashton Kutcher. Izrazili su sućut Michaelovoj obitelji i zamolili medije da ne upliću njegovu djecu u središte pozornosti.
- Shrvan sam pročitavši da je Michael preminuo. Totalno sam šokiran. MJ, ti si najbolji - pozdravio se i Peter Andre.
- Michael mi je pokazao da stvarno možeš vidjeti ritam. On je mogao glazbi dati život. Zbog njega vjerujem u magiju - poručio je Sean "Diddy" Combs preko Twittera. Mariah Carey izjavila je kako će zvijezda Michaela Jacksona sjati zauvijek.
- Ovo je tako tragičan i tužan dan. Michael je utjecao na glazbu više od ikoga u povijesti. On je bio ono prema čemu svi stremimo postati - izjavila je Beyonce za MTV.
- Izgubili smo velikog zabavljača i pop ikonu. Moje misli i molitve idu Michaelovoj obitelji, prijateljima i obožavateljima - oglasio se i guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • missy01 27.06.2009.

    joj, kak kakite svi........naročito Maddy............. odma na ono \'O mrtvima samo najbolje\'..... da nas možda ne bi došli budit po noći......

  • frances3 26.06.2009.

    Demi i Ashton izrazili su sućut preko Twittera????kojiii cigani!

  • sprinterica 26.06.2009.

    pa umro je prije no se raspao, znam da je to ružno za reći ali što je napravio od sebe to je moralo ostaviti traga po njegovo zdravlje, meni je žao njegove djece

Komentiraj...
Vidi sve komentare