To je to što me zanima!

'Mačoid-muškarci izumiru. Čak se Ivanišević ustrojio’

Fashion Guru savjetuje frajere da budu uglađeni. Boris u svojem vodiču, između ostalog, muškarce savjetuje kako da se služe i priborom za jelo
Vidi originalni članak

Boris Banović napisao je “Vodič za urbane frajere”. Odmah u uvodu objasnio je kakav treba biti suvremeni muškarac, a spomenuo je i Gorana Ivaniševića.
“Jer, žene su digle kriterije. Muškarac vrste mačoid vulgaris masculinum, uzgojen na kršu i kamenu, u laganom je izumiranju. Mislili smo da je Ivanišević mačoidan pa vidiš kako ga je žena ustrojila”, napisao je Fashion Guru u knjizi. Piše i kako bi muškarci voljeli biti sic na Severininom biciklu, da za objedom u potpunosti trebaju stišati mobitele ako im pri zvonjavi svira Ceca ili Lepa Brena. Muškarcima savjetuje da mijenjaju frizure ili će završiti kao Duško Lokin. Ako imaju spojene obrve, da ih počupaju. “Misliš da ti ne treba pinceta? Tako je mislio i Siniša Kovačić kojeg sam 'masakrirao’ jer mi je jedna njegova obrva smetala da se usredotočim na sadržaj vijesti. Mislim, je l’ to informativna emisija ili cirkus?”, pita se Boris. HTV-ov voditelj “Vijesti” Siniša Kovačić iznenađen je zbog spominjanja njegovih obrva u knjizi.
- Uopće to ne bih komentirao - rekao nam je Kovačić za kojeg se svojedobno šuškalo kako je dao srediti obrve.

MALE TAJNE ZA DOBAR IZGLED
Boris u svojem vodiču, između ostalog, muškarce savjetuje kako da se služe priborom za jelo, savjetuje ih da uživaju u čemu žele, ako je zakonito, da piju, ali umjereno. Poželjno je da čupaju dlake iz nosa i ušiju. Savjetuje korištenje pilinga jedanput na tjedan te mazanje kremom područja oko očiju...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • SmackThat 31.07.2009.

    Sam si opali šamar, da ti ja ne moram dolazit tamo!

  • kalimeroNa2 31.07.2009.

    nivesin katalog potrosenih nogometasa, mackov lexikon sponzorusa i lezilebovica a sad i borisov vodic za muskarce????? sta je sljedece... Zbirka Sanaderovih dobrih djela, Jacina kuharica, Seksovo \"NE Alkoholu za pocetnike\", Sukerovo \"Kako sam smrsavio na rebalansu\", Hebrangov vodic za lijecenje u inozemstvu, Draganova poslanica studentima - \"Plati pa se skoluj i 101 savjet kako podmiti profesora\", TV Show za penzionere \"Razvuci do prvog\" sa voditeljem Friscicem..... Katastrofa... Jos da Bare izda knjigu o stetnosti droga i Mamic o managmentu pa smo na konju.

  • Drenovci 31.07.2009.

    Ja mislim da je ovo knjiga za Homo a ne za Hetero...!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare