To je to što me zanima!

Ma, što je sad ovo? Kanye West i Bianca Censori usred glasina o razvodu viđeni zajedno u Tokiju

Bianca je u jednom trenutku držala ruke preko reperovog lica te je bila nasmijana
Vidi originalni članak

Ovih dana proširala se vijest da su reper Kanye West i arhitektica Bianca Censori pred razvodom. TMZ je pisao da su se posvađali i razdvojili prije nekoliko tjedana te da su o tome obavijestili najbliže ljude. No sada se čini kako su glasine o njihovu razvodu bile lažne. Par je u utorak snimljen u jednom šoping-centru u Tokiju i izgledao je prilično sretno.

KARIJERA IM DONIJELA OGROMNU ZARADU FOTO Oni su slavni i najbogatiji: Ovih 14 ljudi vrijede milijarde, a na vrhu nisu ni glumci ni pjevači

Bianca je u jednom trenutku držala ruke preko reperovog lica te je bila nasmijana.

Daily Mail pisao je kako su izvori bliski paru tvrdili da se 'već neko vrijeme udaljavaju jedno od drugog'.

- Prekinuli su prije nekog vremena", otkrio je izvor. "Bianca je počela gledati na vezu u novom svjetlu nakon što su joj prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti, a Kanye je osjećao da ona više nije toliko zainteresirana za njega kao na početku - dodali su. 

Kanye i Bianca posljednji put su zajedno snimljeni 20. rujna u Tokiju, a potom je Kanye viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje te su zbog toga i pokrenute glasine o razvodu. 

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran razvod repera i Kim Kardashian. Od tada supružnici privlače pozornost gdje god da se pojave, najviše zbog svojih bizarnih kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bree77 08.10.2024.

    ma mogu biti viđeni i na mjesecu

  • vidime 08.10.2024.

    Žuti tisak i glasine idu zajedno.

  • Jadran. 08.10.2024.

    Tri članka o njima po danu. Kad su toliko bitni šta ih ne stavite u novu pretplatu oranž plus sranje na kvadrat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare