To je to što me zanima!

Ma kakva hladnoća! Pogledajte u čemu se Jared Leto prošetao

Prije godinu dana družio se s pjevačicom Severinom na Saint-Tropezu. Fotografirali su se za Sevine mnogobrojne obožavatelje, koji su odmah primijetili kako Leto s posebnim sjajem u očima promatra pjevačicu
Vidi originalni članak

Stigla je nagla promjena vremena. Niske temperature zahvatile su Hrvatsku, pala je kiša, a u gorjima i snijeg. Iz bikinija i haljinica mnogi su uskočili u jakne i duge hlače. Hladnije je ovih dana i u Sydneyju, ali glumca Jareda Leta (52) to, čini se, ne smeta.

NIJE MU BILO LAKO VIDEO Pogledajte nevjerojatan i povijesni pothvat: Jared Leto se popeo na Empire State Building

Iako su temperature u petak ujutro dosezale desetak stupnjeva, slavni Amerikanac prošetao se tamošnjim aerodromom u crnim gumenim natikačama s motivom lubanje.

Ipak, za svaki slučaj je odjenuo duge hlače i ogrnuo se vestom, a stopala pokušao utopliti čarapama.

Prije godinu dana družio se s pjevačicom Severinom na Saint-Tropezu. Odlično raspoloženi fotografirali su se za Sevine mnogobrojne obožavatelje, koji su odmah primijetili kako Leto s posebnim sjajem u očima promatra pjevačicu.

- Leto 2023 - našalila se Seve uz fotografiju koja je nastala prilikom uživancije u tamošnjem baru.

Mnogi su smatrali kako nije ni čudno što je susrela slavnog glumca. Jer se, ipak, odlučila za Sant-Tropez na kojem ljetuju brojne face.

 'On se zaljubio', 'A je te lipo gleda', 'On se slika s tobom', 'Kak te gleda', pisali su pjevačici pratitelji ispod fotografije na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kriza 16.09.2024.

    Jel trazio autogram da se moze pohvalit

  • ana41 14.09.2024.

    Sektas

  • liliZG2.0 13.09.2024.

    je , slikao se sa seve ko da zna tko je ona, tak se mogao slikati i samnom. svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare