To je to što me zanima!

Ma, Bianca, što je pak sad ovo?! Bradavice ti se vide baš cijele...

Neki to nazivaju njenim 'najhrabrijim outfitom do sad', no drugi tvrde kako bi Bianca Censori mogla zbog ovakve majice dobiti kaznu. Naime, kroz majicu su se u potpunosti vidjele njene bradavice
Vidi originalni članak

Ako ništa drugo, Bianca Censori (29), supruga kontroverznog repera Kanyea Westa (47) barem ima omiljenu šiltericu koju kombinira uz bizarne odjevne kombinacije. I ovog puta je svoju maskirnu kapu stavila na glavu i tako si pokušala prikriti lice (ili ga zaštititi od sunca) dok je Los Angelesom prošetala u još jednoj, u najmanju ruku, čudnoj majici. 

Prozirna majica dugih rukava otkrila je sve. Pa i činjenicu da Bianca ispod potpuno prozirne majice dugih rukava nije nosila grudnjak. Uz tu majicu je obukla i gaćice boje kože i sve 'zaokružila' cipelama na malu petu. Dok je izlazila iz kozmetičkog salona, uz nju nije bio suprug Kanye s kojim se inače pojavljuje u javnosti. 

Strani mediji govore da bi zbog ovakvog odijevanja Bianca mogla dobiti i kaznu u Kaliforniji. 

No, što je to za Biancu? Iako su mnogi ovu kombinaciju nazvali 'najhrabrijom do sad', ona je već dulje vrijeme 'na tapeti' radi svojih oblina koje baš i ne može sakriti oskudnom odjećom za koju se odluči. 

Nedavno je tako s Kanyeom prošetala ulicama LA-a i pokazala gotovo sve. Za večeru i kino, Bianca je obukla mini badić, koji joj je jedva prekrio bradavice. Osim mini badića, odjenula je uske hlačice boje kože, a cijeli 'goli' outfit upotpunila šiltericom. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • H.I.F 16.07.2024.

    Anna Fallarino wannabe….

  • Minas Tirith 16.07.2024.

    a zašto dolje skroz kroz noge je zamućeno? ništa nema opasnog

  • tom1slav1 16.07.2024.

    Bitno da je kapu stavila da ona ne vidi ko je sve gleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare