To je to što me zanima!

Luka Modrić čestitao svojoj ženi Vanji rođendan: 'Ljubavi moja'

Luka i Vanja Modrić uživaju na odmoru na Jadranu. S njima se ljetos druže i Mateo i Izabel Kovačić, a naš nogometaš obilježio je na društvenim mrežama poseban dan u životu svoje supruge
Vidi originalni članak

Posljednjih par dana idealno je za uživanje na moru. Upravo tako uživaju brojni naši nogometaši, na jahtama na Jadranu, zajedno sa svojim obiteljima. Među njima je i Luka Modrić, koji uživa u društvu svoje supruge Vanje, ali i nogometaša Matea Kovačića i njegove supruge Izabel. Nedavno su posjetili Pelješac, Dubrovnik, nakon toga su sreli i Severinu... 

No, među zasluženim danima uživanja bio je tu i jedan poseban. Rođendan Vanje Modrić. Njezin suprug, jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, objavio je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu uz kratku, ali slatku poruku. 

- Sretan rođendan ljubavi moja - poručio je kratko. Vanja je proslavila 42. rođendan, a njihova ljubav traje već 20 godina. 

Luka je Vanju upoznao kada mu je bilo 19 godina i otad su nerazdvojni, a ekonomistica je od njega starija tri godine. Vanju je primijetio na stadionu u Maksimiru, gdje je radila njena majka Vesna. Pričali su jedan dan više sati na telefonu, a onda su se dogovorili za prvi spoj, 1. prosinca 2004. godine i tada su se prvi put i poljubili u njenom stanu. Samo šest mjeseci nakon spoja su počeli živjeti zajedno.

OSTAJE JOŠ GODINU DANA Modrić je novi kapetan Reala! Otkrio je što mu je najveći cilj

- Pozvao sam je na kavu da joj zahvalim na pomoći. Bilo je to ugodno čavrljanje. Vrijeme mi je u njenom društvu jednostavno letjelo. I nikad dosta. Bilo je još nekoliko susreta na kavi. Ponekad bih navratio kod nje kući, s obzirom na to da smo živjeli tako blizu - opisao je upoznavanje sa suprugom u svojoj autobiografiji.

Par je imao dvije svadbe, jednu u svibnju 2010., a drugu u lipnju 2011. godine. Prvu svadbu su imali pred matičarem, a potom su, godinu dana nakon, organizirali crkveno vjenčanje, na koje su stigle brojne zvijezde hrvatskog nogometa.

Vjenčali su se u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Proslavu su organizirali u Westinu gdje su do jutarnjih sati uživali u hitovima Mladena Grdovića, klape Intrade i Halida Bešlića.

NOVI KAPETAN REALA Koliko će Modrić zarađivati u Realu? Drastično smanjili plaću

U braku su dobili troje djece, 14-godišnjeg Ivana nedugo nakon vjenčanja 2010. godine, 11-godišnju Emu i 6-godišnju Sofiju Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 19.07.2024.

    Ništa ne smeta više od tuđe sreće. Sretno slavljenici i neka potraju.

  • Dalmatinka😇 19.07.2024.

    Luka je dobre duse i velikog srca. Ljudska nutrina je bitna, meni je Luka simpatican i drag.❤️🥰💙

  • SiLaa 19.07.2024.

    Sretno Vanja! Meni baš djeluju sretni i zaljubljeni i čine se jednostavni ljudi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare