To je to što me zanima!

Zvijezda hit serije 'Slatke male lažljivice' o alkoholizmu: 'Od pića sam padala u nesvijest...'

Zvijezda serije 'Slatke male lažljivice' otkrila je detalje o svojoj borbi s alkoholom i da je s 23 godine išla na rehabilitacije
Vidi originalni članak

Glumica Lucy Hale (34) priznala je da se u 20-ima borila s alkoholizmom. Zvijezda serije 'Slatke male lažljivice' prošla je kroz brojne terapije i rehabilitacije, a pila je i lijekove.

TRIJEZNA TRI MJESECA Adele priznala: 'Više ne pijem alkohol, ali jako mi nedostaje'

- Sjećam se srama nakon svakog doticaja s pićem jer ja nikad nisam mogla 'normalno' piti. Nisam baš svaki put padala u nesvijest od pića i to, iako često puta i jesam, ali bilo je vrlo jasno da pijem kako bih pobjegla od nečega. Čak i u mladosti - izjavila je Lucy u podcastu "Call Her Daddy".

Lucy ranije nije htjela pričati o svom problemu, a na rehabilitacije je počela ići s 23 godine života.

- To je bio vrlo ključan trenutak u mom životu. Moja borba je s vremenom postajala stvarno mračna... Bila sam jako tužna, bila sam jako uplašena. Uvijek je u meni postojala jaka želja da pokušam prestati. Samo što sam tijekom svojih dvadesetih godina stalno bila u tom nekom tužnom ciklusu. Nisam bila spremna prestati piti i mislim da se zato nisam otrijeznila do 32. godine - priznala je.

JODIE SWEETIN Stephanie iz 'Pune kuće' s 14 je postala ovisnica, ali uspjela se izliječiti: Evo kako izgleda sada

Hale je naglasila kako je bitka koju vodi svakodnevna, ali da ne odustaje.

- Ovo je nešto na čemu radim svaki dan. Svaki trenutak svakog dana biram sebe jer moram. Zato što želim živjeti - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare