To je to što me zanima!

Luciano je plesao sa Severinom i Šuput, sada je bio Dino Dvornik: 'Nadam se da je i on ponosan...'

Luciano Plazibat u prošloj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovio je Sinišu Vucu, a sada kralja funka
Vidi originalni članak

Utjeloviti Dinu mi je bilo najteže do sada jer se radi o legendi koja više nije s nama. Jako sam se bojao da maska ne ode u parodiju jer je tanka linija između zezancije i ozbiljnosti u ovom showu. Isto tako, jedini sam kandidat bez ikakvog pjevačkog znanja pa sam i zbog toga imao veliki zadatak. Sada kada pogledam baš sam zadovoljan i ponosan i nadam se da je i on, rekao nam je Luciano Plazibat nakon što je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovio Dinu Dvornika

BIO DINO DVORNIK U 'TLZP' ANKETA Sviđa li vam se nastup pobjednika Luciana Plazibata?

Izveo je veliki hit sa Splitskog festivala 1995. godine. Pjesmom 'Ništa kontra Splita' zapalio je atmosferu u studiju te oduševio žiri. Luciano nam priča da je u pjesmi nemoguće uhvatiti dah. 

- Bilo mi je najteže otpjevati sve jer je nemoguće disati. Uz to njegovi legendarni plesni pokreti i ta njegova čagica. Velika mi je čast da sam baš ja imao priliku za to - priznao nam je.

Nakon transformacije, mobitel mu je, kaže nam, eksplodirao od poruka podrške. A jesu li mu se javile Ella i Danijela Dvornik?

- Rekao sam da ću jedna dan uzeti odmor od društvenih mreža pa ću se onda baciti na čitanje poruka tako da ne znam jesu li mi se javile. Kad provjerim, javim - dodao je.

Pobjedu u šestoj epizodi, Luciano nam kaže, nije se nadao. 

- Svjestan sam da vokalno ne mobu biti kao pjevači u showu, ali se trudim drugim stvarima pokazati što sve mogu. Došao sam se ovdje zabavljati, koji god video pogledate vidjet ćete koliko guštam i uživam u svakoj sekundi - napisao je. 

A koja transformacija do sada mu je bila najteže?

- Uff, moram reći Severina i Dino Dvornik! Toliko sam uživao i toliko sam dobio lijepih reakcija da nisam svjestan koliko ljudi prate show - objasnio nam je. 

Favorita u showu, kaže nam, nema.

- Puno toga ovisi o gljivi. Netko dobije neku zvijezdu koju ne može nikako oživiti i učiniti posebno pa je najbolje favorizirat gljivi. Možda osjeti tu energiju pa mi da nekog dobrog - dodao je Luciano kroz smijeh.

Luciano je gledateljima poznat i kao plesač kojega smo imali priliku vidjeti u raznim spotovima slavnih faca, a plesao je i s Albinom na Eurosongu 2022. godine. Neke od zvijezda s kojima je plesao su Dino Merlin, Maja Šuput, Severina, Milica Pavlović, Jole, Mia Dimšić, a kao back plesač i voditelj u backstageu pojavio se 'Plesu sa zvijezdama'.

- Iz svake suradnje izvučem neke lijepe uspomene pa ne znam kako odabrati baš jednu. Sa Severinom sam se najviše zabavljao, Dino Merlin je Dino Merlin, Milica Pavlović je rasprodala arenu u Beogradu. Iz svake uzmem najljepše - rekao nam je. 

ODUŠEVILA IZGLEDOM Minea zablistala sva u biserima, a istaknula je svoje vitke noge

A s kim bi Luciano volio u budućnosti surađivati?

- Da mogu odabrati bilo koju pjevačicu, rado bih se vratio u prošlost i plesao za Kasandru. Obožavam tu ženu. Baš mi je žao što nije s nama. A trenutno od današnjih zvijezda mi nitko ne pada na pamet jer sam sve svoje najdraže nekako ostvario. Možda jedino još Jelena Rozga i Colonia, ali ih poznajem pa sam nikako ispunio tu 'želju'. Najrađe bih išao na Eurosong još koji put - priznao nam je Luciano.

Sada kada se prisjeti Eurosonga, kaže nam, bila su mu to dva najljepša tjedna u životu.

- Najljepši nalet adrenalina u životu i nešto najprofesionalnije što sam doživio. I najbolje od svega, pozornicu sam dijelio s prijateljima, a ne kolegama - rekao nam je za kraj Luciano koji je također brat splitski kickboksača Antonija Plazibata. 

Gledateljima ispred malih ekrana u šestoj epizodi svidjela se i Mia Negovetić koja je utjelovila španjolsku predstavnicu na Eurosongu 2022. - Chanel Terrero. 'Ovo je bilo predobro', 'Mia, najbolja si', 'Pobjednice naša!', glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Žetem 08.04.2024.

    Kad si mu zadnji puta na grobu bio, i obe dvije vikleruše?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare