To je to što me zanima!

Lovre iz 'Braka na prvu' sad ima novi imidž, a jednom gestom je naljutio mnoge: 'Degutantno'

Filip i Lovre iz 'Braka na prvu' podružili su se ovih dana u Zagrebu, a sve su ovjekovječili i fotografijama na Instagramu. Pratitelji su primijetili da je nešto drugačije na Lovri, no nije im se svidjela njegova gesta...
Vidi originalni članak

Iako većina kandidata u posljednjoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' nisu našli ljubav u emisiji, među nekima su se rodila velika prijateljstva. Tako su Filip i Lovre, koji su bili 'u braku' s Tamarom i Klarom, postali vrlo dobri prijatelji koji se i dalje druže. 

- Stigao brat - napisao je Filip na svojem Instagramu uz dvije fotke na kojima je i Lovre. Njih dvojica pozirali su zajedno u jednom zagrebačkom kafiću, no Filipove pratitelje razljutila je Lovrina gesta. Naime, na jednoj fotki pokazao je srednji prst. 

'Makni taj srednji prst, čemu?', 'Nisu nas u Šibeniku odgajali da budemo ovako degutantni', 'Bolesno i odvratno, taj si prst pokaži onom tko te odgojio', neki su od komentara ispod fotografije.

DJEVOJKA MU PROMIJENILA ŽIVOT Dario iz 'Braka na prvu' zbog ljubavi se preselio u Dalmaciju: 'Sad samo posao, kuća i žena!'

No, pratitelji su primijetili i da je nešto kod Lovre drugačije. Naime, Lovre je obrijao bradu, a pustio je kosu. 'Ne bih ga prepoznao na ulici da ga vidim', pisali su neki. 

Podsjetimo, Lovre je u sociološkom eksperimentu bio 'u braku' s Klarom, no iako su mnogi primijetili da su dosta slični karakterom, između njih se na kraju nije rodila ljubav.

IMA 'DEČKIĆA' Nikolina Dianežević iz 'Braka na prvu' priznala da je zaljubljena: 'Pravi partner je šlag na torti'

Tako je bilo i s Filipom i Tamarom, za koje su mnogi gledatelji navijali do samog kraja da će završiti skupa, no u zadnjoj epizodi su zaključili da će ipak ostati prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nobody7 09.07.2024.

    " nismo se u Šibeniku odgajali" jako pametan komentar🤦

  • mucek22 08.07.2024.

    Taj Lovre je zesci psihicki slucaj

  • SiLaa 08.07.2024.

    Možda su se oni na kraju spojili 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare