To je to što me zanima!

Ljutiti Sheen: Denise, spalit ću te napalmom! Vrati mi mog psa

Otkako na Twitteru ima profil, Sheen je shvatio da mu je to idealno mjesto na kojem može neometano vrijeđati bivšu suprugu na najgori način bez ikakvih posljedica
Vidi originalni članak

Charlie Sheen napao je na Twitteru bivšu suprugu Denise Richards. Nazvao ju je luzerskom kučkom i kradljivicom pasa. Nakon rastave Denise je sa sobom povela dvije kćeri i dva od svoja četiri psa. Charliejevi susjedi javili su joj da zanemaruje pse jer je stalno drogiran. Jedan je uginuo, a Denise je drugoga uzela. Sheen prijeti da će je spaliti napalmom ako mu ga ne vrati.

Nitko mu nije ravan jer privatno je još luđi od lika u seriji

Blizancima koje ima s Brooke Müller 'oteo' je dadilju i odveo je u krevet u kojem ih je čekala pornozvijezda. Bolje od scenarija.

Producentima je poslije otkaza poručio da će mu lizati stopala

Gledateljima je žao što je zbog ludog ponašanja najuren iz serije “Dva i pol muškarca” jer mu je uloga baš legla.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • cevi 29.03.2011.

    ma on nije ni do koljena njegovom tati!

  • user_38602 29.03.2011.

    koji luđak !!! poslala bi ja njega u 3 p.m. da sam mu bivsa i sve mu uzela sto god da mogu pa i te jadne zivotinje ne zasluzuje.

  • alfa33 29.03.2011.

    ma htjeli to mi priznat ili ne al nema koji mu muškarac nebi pozavidio na ove dvije,a tek žene koji komadi.Čovjek uzima sve od života,ima onih koji su skromni pa nedobiju na kraju ništa.žalosno ali istinito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare