To je to što me zanima!

Ljutit Rajko Dujmić: Vi ste obična, gmizava smeća...

U kuloarima se priča kako je Rajko navodno imao vezu s mlađom ženom, kolegicom s estrade. Sanja Doležal smatra da se on neće razvesti
Vidi originalni članak

No comment!, bilo je sve što je Rajko Dujmić (54) htio reći novinarima o svojem razvodu. Novi fosili imali su sinoć tonsku probu u jednome zagrebačkom trgovačkom centru. Bend svira na otvorenju novog dijela tog trgovačkog centra. Hiperaktivni Dujmić, koji je neprestano trčao oko pozornice, poručio je da o razvodu od supruge Snježane (45) ne želi razgovarati jer ne želi postati vijest dana. Prekapajući po džepovima, upitao je novinare: “Imate li vi možda maramicu? Žena mi je zaboravila staviti ih u hlače.” Sanja Doležal tom je prilikom, smiješeći se, izjavila:
- Ma, neće se on razvesti. Rajko je samo pozitivno lud.
Snježana i Rajko dosad su uvijek bili otvoreni za razgovor, no otkako se pročulo da se razvode, isključili su telefone. Rajko je mobitel u četvrtak ipak uključio.
- Vi ste smeća jedna gmizava! - odbrusio je Dujmić na molbu da prokomentira razloge razvoda. Skladatelj je u braku sa Snježanom proveo 19 godina, nemaju djece. U estradnim kuloarima priča se da je Rajko navodno imao vezu s drugom, mlađom ženom, kolegicom s estrade. Iz prijašnje dugogodišnje veze s Vesnom Srećković, profesoricom gitare, koja je na snimkama Novih fosila pjevala prateće vokale, Dujmić ima 26-godišnjeg sina Tina.
Vesna se početkom devedesetih zaljubila u jednog od najboljih Rajkovih prijatelja, skladatelja Matu Došena. Par je otišao živjeti u Španjolsku, a poveli su i Rajkova sina Tina. Prošlog ljeta Vesna, Mato i Tin vratili su se u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mirni1 17.04.2009.

    on sve vidi BIJELO

  • JAX 16.04.2009.

    tako je u potpunom si pravu

  • nino95 16.04.2009.

    dobro je covjek i reko...to su po meni ljudi bez zivota i nepojmljjivo mi je uopće zakaj se time bavite!!!kog to zanima i ko ce imati koristi od toga?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare