To je to što me zanima!

Ljubavnici Corona i Belen spalili plahte u hotelu Ritz

Belenina mama poludjela je zbog napisa da joj je kći "laka cura". Tvrdi da joj je kći nevina. Mirko Morić ne želi da se Ninino ime povlači po javnosti
Vidi originalni članak

Fabrizio Corona (34) mogao je još dva dana uživati u pariškom hotelu Ritz s Belen Rodriguez (24). Šteta za spaljene plahte ga je stajala koliko i vikend u hotelu. Za plahte je morao dati 22.000 kuna, a smještaj ga je stajao 21.000 kuna. Corona je po Belen u Italiju poslao privatni avion, koji ga je stajao 146.000 kuna, a imali su i privatnog vozača za 11.000 kuna. Nini Morić (32) alimentaciju za sina Carlosa (6) nije platio mjesecima. Belenina mama poludjela je zbog napisa da joj je kći “laka cura”. Rekla je kako Belen nije bila s tisuću ljudi.

TATA MORIĆ BI DA NINU ZABORAVE
Mirko Morić izjavio je RTL-u kako mu je kći Nina sada dobro i da mu je teško jer se njeno ime povlači po javnosti. On bi najradije da je uopće ne spominju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Andriana 16.01.2009.

    Jeli taj Corona (i Nina, i slični njima) stvarno vrijedan tolikih članaka, iz dana u dan? Nevjerojatno, dajte pišite o nećem pametnijemi zanimljivijem!

  • skolic3 16.01.2009.

    Živimo u takvom vremenu da je sve to \"normalno\",čemu se dakle čudimo?Ljubav ako i postoji, izgubila je značenje.Brakovi se ne sklapaju iz ljubavi nego iz hira pa tako i nestaju.Nina,Janja,Marija ili Sanja sasvim svejedno,koja da bolje i koja ima bolje sise je u igri.A o sutra ćemo razmišljati kad se probudimo.Jadni mi...

  • zelja29 16.01.2009.

    Ne kužim, zašto mi njega osuđujemo ? Tip voli drugu i lijepo mu je trošiti LAKO ZARAĐENI NOVAC sa njom. Uostalom cura izgleda normalnije od ove naše plastične Ninice koja se samo blamira svojim glupim izjavama. To da ne plaća alimentaciju nije provjerena informacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare