To je to što me zanima!

Ljubavne priče braće Sinković: Martin se zaljubio na Alci, brat Valent trenirao na dan svadbe...

Martin Sinković prvi je 'uveslao' u bračnu luku i to 2013. godine s tada studenticom prava Manuelom Kanaet, dok je Valent od 2017. u braku s bivšom tenisačicom i splitskom pravnicom Antonelom Sušak
Vidi originalni članak

Braća Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u veslačkoj disciplini dvojac bez kormilara i time donijeli Lijepoj Našoj četvrtu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon što su nevjerojatnom akcijom osvojili zlato, pohitali su svojim suprugama koje su i u glavnom gradu Francuske njihova najveća podrška. 

Martinu je došlo 250 ljudi na svadbu

Martin Sinković prvi je 'uveslao' u bračnu luku i to 2013. godine s tada studenticom prava Manuelom Kanaet, a ona je njegova najveća navijačica tijekom svakog velikog natjecanja. Upoznao ju je preko zajedničkog društva, a godinu dana nakon upoznavanja pozvao ju je na Sinjsku alku. 

Nakon te Alke, prošetali su gradom držeći se za ruke i od tada su nerazdvojni. Upravo je u Sinju 'uplovio' u bračnu luku. 

ZLATNA BRAĆA Životna priča braće Sinković: Majka ih je pogreškom upisala na veslanje, sad su najveći ikad

- Manuela mi je posljednjih godina bila važna podrška, i u sportskim uspjesima, i u životu općenito. Sretni smo što smo našu dugogodišnju vezu okrunili brakom i to na fantastičnom svadbenom veselju sa 250 uzvanika. Zahvaljujem svima koji su uveličali i organizacijski pomogli naše slavlje, od uzvanika i osoblja sinjskog hotela Alkar do onih najzaslužnijih, naših roditelja i prijatelja - kazao je Martin, prenosi Hrvatski veslački savez.

Kumovi Martinu i Manueli bili su veslač iz Pule Marco Franjul i Zrinka Koprčina, Manuelina prijateljica od vrtićkih dana s kojom je kumstvo dogovorila u osnovnoj školi. Osim ljubavi, Martina i suprugu veže i zajednički posao koji je vezan uz zdrav doručak. 

Valent na dan vjenčanja otišao na trening

Valent, koji danas slavi 36. rođendan, u braku je s bivšom tenisačicom i splitskom pravnicom Antonelom Sušak od 2017. godine. Upoznali su se na jednoj dodjeli sportskih nagrada na kojoj se Antonela slučajno zatekla.

NAKON PREDSTAVE U DUBROVNIKU Goran Višnjić blistao u društvu supruge Eve! Zajedno pozirali

Tijekom domjenka nakon dodjele počeli su razgovarati i tako je počela njihova ljubavna priča. Vjenčali su se nakon dvije godine veze u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu u užem krugu obitelji i prijatelja.

Valentov kum bio je boksač Filip Hrgović kojeg je upoznao za vrijeme vojničke obuke, a Antonelina kuma bila je dugogodišnja prijateljica, Karla Gea Kacer.

Zanimljivo je i kako je Valent na dan vjenčanja odradio trening i odveslao 20 kilometara, a njegova supruga imala je razumijevanja za to jer je i sama bila u sportskim vodama.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Karla dobili su u ožujku 2021. godine, a drugog sina Luku u studenom 2022. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz 

 
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Čobo 02.08.2024.

    ako je na dan svadbe odradio trening, trebala je žena još jednom promisliti je li to pravi i normalan čovjek za nju.

  • JurekJuric 02.08.2024.

    Bravo o takvima pišite a ne o Celzijus -Severini -Eli Dvornik i kojekakvim posvudušama...

  • Linefol 02.08.2024.

    Bravo Dečki!!! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare