To je to što me zanima!

Ljubavna priča: Brekalu je kum bio kolega nogometaš, Hajduk je izabrao i zbog supruge...

Brekalova supruga Dominika je u drugom stanju i trebala bi roditi u lipnju. Iako je inzistirao na dolasku u Dinamo, taj je transfer propao, a Josipu se ukazala prilika da zaigra za Hajduk
Vidi originalni članak

Od jutra je bilo neizvjesno hoće li Josip Brekalo prihvatiti ponudu Hajduka, ali nešto prije podneva je 'transfer saga' završila. Fiorentina i Hajduk dogovorili su uvjete posudbe hrvatskog reprezentativca do kraja godine. U Splitu bi se nogometaš trebao pojaviti u nedjelju. 

LUDNICA U SPLITU Stotine hajdukovaca pratile su let misleći da je Brekalo unutra. A avion je produžio za - Srbiju...

Josip Brekalo htio je u Hrvatsku ne samo iz sportskih razloga. Supruga Dominika u drugom je stanju i u lipnju bi trebala roditi. Upravo stoga je Josip inzistirao na dolasku u Dinamo, kako bi se dijete rodilo u Zagrebu, gdje živi Josipova obitelj. Stoga je i odbio Salernitanu, klub na jugu Italije jer je predaleko od njegovog Zagreba.

No kako je transfer u Dinamo propao, isključivo zbog Dinamove nesposobnosti, Josipu se ukazala druga prilika, odnosno drugi hrvatski klub - Hajduk. I to nije mogao odbiti. Supruga i on živjet će u Splitu, bit će blizu obitelji, što mu je bilo jako važno. 

BREKALO U HAJDUKU Dinamovci su bijesni, ali ne na Brekala: 'Uprava, kaj radite od Svetinje? Kako vas nije sram?!'

Brekalo i njegova supruga Dominika oženili su se 2021. godine, a iste su godine dobili i kćer Niku. Josip je tada na društvenim mrežama podijelio fotografije sa svadbe. Na jednoj su bili on i supruga zagrljeni na plesnom podiju, dok su na drugoj sjedili s nogometašem Bornom Sosom, koji je bio i Josipov kum. 

PRATITE UŽIVO Brekalo u Hajduku! Pratite sve iz minute u minutu oko jednog od najluđih transfera u HNL-u!

Proslava je bila u hotelu Westin u Zagrebu, a za prvi ples je par odabrao pjesmu Dalmatina i Mihaela Starčevića 'Jedina ljubav'. 

POGLEDAJTE VIDEO: SERGEJ BOŽIĆ REAGIRAO NA SVOJU AUDICIJU U SHOWU 'THE VOICE'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DeGogi_opet tu 27.01.2024.

    ako da toliko golova koliko je danas do sad članaka bilo Hajduk osvaja titulu 100% 💙❤️💙

  • pocetnik 27.01.2024.

    purgeri mu mozda oproste ali plehan sigurno nece....

  • Marko F 27.01.2024.

    Tupko će napraviti pomutnju u svlačionici Hajduka, ne zna taj šta radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare