U MUZEJU MIMARA Predstavljena su ljetna pića i kokteli od votke, a isprobali su ih i brojni poznati. Meni je potpisao chef Tom Gretić koji je pripremio brojne delikatese
Vidi originalni članak
Grey Goose Boulangerie Bleue event u Muzeju Mimara donio je u Zagreb atmosferu francuske rivijere koju je svojim nastupom upotpunila Nera Stipičević.
POGLEDAJTE VIDEO:
Predstavljena su ljetna pića i kokteli od votke, a isprobali su ih i brojni poznati, među kojima su bili Damir Kedžo, Kristina Šalinović, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Miran Kurspahić, Iva Šulentić.
Meni je potpisao chef Tomislav Gretić koji je pripremio kanapee s paštetom od guščje jetre, kamenice i brojne druge delikatese.
Dok su gosti uživali u njegovim delicijama, Gretić je uživao u društvu djevojke, 14 godina mlađe Beograđanke Sanje Aleksić.