To je to što me zanima!

Lili ga smotala! Saša zaboravio tekst pa komentirao nastup na finalnoj večeri Melodija Jadrana

Najupečatljiviji nastup na Melodijama Jadrana ove godine zasigurno su imali Saša Antić koji je nastupio pod pseudonimom Alessandro Bonasera i Jakša Jordes
Vidi originalni članak

Sinoć je u Galeriji Meštrović u Splitu završio trodnevni spektakl 'Melodije Jadrana'. Najupečatljiviji nastup ove godine zasigurno su imali Saša Antić koji je nastupio pod pseudonimom Alessandro Bonasera i Jakša Jordes. Saša je na početku zaboravio riječi pjesme, a onda je uspio, uz Jakšu, oduševiti publiku.

- Ovo je zaista divna godina i otvorile su se mogućnosti za suradnju sa Sašom Antićem i Srđanom Sekulovićem Skansijem.  Lili je žena koju svaki muškarac ima ili je želi imati i koliko god te nervira i dalje si lud za njom - rekao je Jordes koji je debitirao na Melodijama Jadrana.

GAF NA NASTUPU Saša Antić je zaboravio stihove pjesme na Melodijama Jadrana: 'Samo da se sjetim kako ide...'

O nastupu je pričao i Saša, odnosno Alessandro, u svom prepoznatljivom stilu.

- Veliko drago mi moj promo na hrvatska scena dobilo prilika pjeva sa Jordes ovo prposni duet moj veliki amigo gospar Skansi, i on jos dalo prilika meni sam svoj verse napisala na moj skromno hrvatsko ja naucilo od moja draga spokoj baka. Isto Lili bila i moja druga zena, zeli pakao njoj, pa pjesma ispalo osobno. Nada se da publika u Hrvatsko zavoli me i da bilo puno pjesma i koncert i ljubav svima. Voli vasa Alessandro Bonasera - poručio je.

Za pjesmu 'Lili' snimljen je i videospot u režiji Srđana Sekulovića Skansija i Božidara Domagoja Burića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eka mala 24.06.2024.

    U ovoj državi svatko može pjevati kojekakvi nepoznati pajaci koji bi silno htjeli postati poznati!😅🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare