To je to što me zanima!

Lijepa glumica pokazala bujno poprsje: 'Ne radim to često, ali kada radim... Onda je kaotično'

Sydney Sweeney često prima pohvale na račun svoje ženstvene figure, a posebice bujnog poprsja. Ipak, u nekoliko navrata je naglasila kako ne voli to što su mnogi fokusirani na njeno tijelo...
Vidi originalni članak

Popularna glumica Sydney Sweeney (26), koja se proslavila ulogom u HBO-ovoj seriji 'Euforija' slovi kao jedna od najljepših glumica nove generacije. Ona često podijeli svoje fotografije na društvenim mrežama, a to je učinila i nedavno, kada je objavila par fotki koje je okinula ispred ogledala. 

PRIVATNA PLAŽA KOD VILE Baš kao iz Baywatcha! Sydney Sweeney u kupaćem zajašila jet ski pa je provozala prijateljicu

- Ne radim 'selfije' ispred ogledala ali kada ih radim onda su kaotični - napisala je lijepa glumica. U samo dva dana njezine su fotke skupile više od 4,5 milijuna lajkova, a ni komentara nije nedostajalo. Za outfit je odabrala kratki top bez naramenica i mini suknju te tako istaknula svoje atribute i ravan trbuh. 

Ipak, nisu svi komentatori na društvenim mrežama bili oduševljeni njenim pozama. 

LUKSUZNI DOM Sydney Sweeney kupila vilu od 13.5 milijuna dolara u Floridi

'I onda se pita zašto je svi seksualiziraju', 'Čini mi se kao da ovo sve namjerno radi, pretjeruje, što se prodaje pa dobro za nju... Samo me zanima kako to emocionalno podnosi', 'A nije joj jasno zašto joj su joj muškarci većinom pratitelji', pisali su neki. 

Ranije je Sweeney naime pričala o tome kako se često ljudi 'osjećaju slobodno da me komentiraju, kako god oni to žele. Kao da sam otpisala svoj život, kao da nisam čovjek više jer sam glumica'. Osim toga, glumica je podijelila i kako je izvrgnuta seksualizaciji još od djetinjstva zbog svojih grudi zbog čega se osjeća 'dehumanizirano'. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Fleur A La Rose 09.07.2024.

    Šta im znače ove izbeljene jezičine?

  • Florijan1974 09.07.2024.

    Žena se reklamira s onim što ju je priroda obdarila, nema rep da ima i čipku bi izložila, poput krave.

  • Pepkica 09.07.2024.

    Ma što drugo, nego poziv na je..nje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare