To je to što me zanima!

Liama su izbacili iz diskografske kuće nekoliko dana prije smrti

Navodno je Payne trebao objaviti drugi album, ali stavili su ga na čekanje. Otkaz je navodno dao i Liamov tim za odnose s javnošću
Vidi originalni članak

Nekadašnji član boy benda One Direction, Liam Payne, preminuo je u srijedu nakon što je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Njegova tragična smrt šokirala je cijeli svijet, a brojni obožavatelji su se okupili ispred hotela i odali mu počast. Navodno su pjevača prije smrti izbacili iz svoje diskografske kuće Universal Music, piše Daily Mail. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BIVŠI ČLAN ONE DIRECTIONA Sve što se do sada zna o tragičnoj smrti Liama Paynea

- Od svih dečkiju iz One Directiona, on je jedini bio na krivom glazbenom putu - rekao je izvor za Daily Mail.

Navodno je Payne trebao objaviti drugi album, ali stavili su ga na čekanje. Otkaz je navodno dao i Liamov tim za odnose s javnošću.

VELIKA TUGA Harry Styles oglasio se o Liamu Payneu: 'Nedostajat ćeš mi...'

Liam je, naime, nakon raspada One Directiona 2016. godine potpisao ugovor s Capitol Recordsom koji je u vlasništvu Universal Musica. 

Nakon Liamove smrti iz Universal Musica oprostili su se od pjevača na društvenim mrežama.

- Shrvani smo tragičnom smrću Liama Paynea. Njegovo nasljedstvo će nastaviti živjeti kroz njegovu glazbu i brojne obožavatelje koje je inspirirao i koji su ga voljeli. Izražavamo duboku sućut njegovoj obitelji i voljenima - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pajdhdiejga 18.10.2024.

    A jadan. Zdrav, zgodan, bogat, ali dosadno u zivotu ajmo se rokat i kukat.

  • tico123 18.10.2024.

    nikad čuo za toga a i baš me briga za takve koji su puni love alkohola i droge

  • ledybugy 18.10.2024.

    ''- Od svih dečkiju iz One Directiona, on je jedini bio na krivom glazbenom putu - rekao je izvor za Daily Mail.'' Gluposti. Nitko nije znao da je i ovaj na krivom putu dok mu se ovo nije dogodilo... tko zna što ssve drugi proživljavaju... ima na yt video Harrya stylsa na crvenom tepihu, obučen u suknju i neki pederos ga pipka na tepihu... čim je pederos otišao od njega on je napravio mrzovoljno lice, tko zna kakva sve zlostavljanja i on podnosi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare