To je to što me zanima!

Liama prije smrti čekale dvije žene, policija ih sada traži: One su ga posljednje vidjele živog?

Istražitelji žele stupiti u kontakt s dvije žene koje su bile u hotelu noć prije smrti Liama Paynea
Vidi originalni članak

Svijet je u srijedu navečer iznenadila vijest o tragičnoj smrti bivšeg člana grupe One Direction, Liama Paynea. Glazbenik pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta. Kako strani mediji navode, prethodnu noć proveo je s dvije žene, piše Daily Mail. 

STRANI MEDIJI: Policija objavila nove detalje o smrti pjevača Liama Paynea

Navode da su ga dvije žene navodno čekale u predvorju hotela. One bi mogle biti ključni svjedoci i da su ga posljednje vidjele živog. 

Iako nema naznaka da bi one mogle biti umiješane u njegovu smrt, ali se policija nada da će uz njihovu pomoć uspjeti otkriti što se točno događalo prije pjevačeve smrti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinsko tužiteljstvo kaže da svi dokazi trenutno ukazuju na to da je pjevač bio sam prije smrti, ali također ispituju moguću umješanost trećih strana u događaje koji su se dogodili ranije.

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući i frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa Alberto Crescenti, navode strani mediji. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MoonMan 17.10.2024.

    Bio je kod P-Diddyja, vjerojatno previše zna.

  • bečar-bečar 17.10.2024.

    mali je malo više potega a prozor bija otvoren,: sila teže ga izbacila "slućajno kroz ponistru.... žalite normalne ljude a ne ovu gamad na brašnu...

  • dikan 17.10.2024.

    "Istražitelji žele stupiti u kontakt...", i tata bi sine

Komentiraj...
Vidi sve komentare