To je to što me zanima!

Lepa Brena prodaje luksuznu vilu u Miamiju: Ima šest soba i kupaonica, a nalazi se uz more

Vila u Miamiju posjeduje luksuznih 400 kvadrata odmah uz obalu mora, bazen u dvorištu, šest spavaćih soba, šest kupaonica, a izdvaja se 2000 dolara troškova mjesečno samo za održavanje imanja
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda Lepa Brena (62) i njezin suprug, bivša teniska zvijezda, Slobodan Živojinović (59) kupili su vilu u Miamiju 2012. godine, a sada su je preko agencije Sotheby's stavili na prodaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vila je izgrađena 1950. godine, a slavni par za nju traže vrtoglavih 16,9 milijuna dolara.

Zauzimajući više od 400 kvadrata, rezidencija ima šest spavaćih soba i šest kupaonica s modernim detaljima. Otvorenog je tlocrta s prostranom dnevnom sobom, ima kuhinju glavnog kuhara i dizalo koje vodi do krova. Također, luksuzna vila ima garažu za ukupno šest automobila, a privatni vez može prihvatiti desetmetarske jahte.

Fotografije unutrašnjosti možete pogledati OVDJE.

- Prodavači su željeli izgraditi kuću s otvorenim tlocrtom koji naglašava vodu i svjetlost kako bi stvorili nezaboravno luksuzno životno iskustvo. Svaki detalj izrađen je s namjerom, od modernog dizajna koji obuhvaća zadivljujući pogled na zaljev do pomno odabranih materijala - rekao je za NY Post Mirce Curkoski iz tima Waterfront.

Podsjetimo, bivši tenisač radnije je tvrdio da je imao vezu s princezom Dianom krajem 1980-ih, i to dok je ona još bila u braku s tadašnjim princom Charlesom (74).

UPOZNALI SU SE 1987. Princeza Diana nabacivala se mužu Lepe Brene? 'Počeli smo se družiti, bili smo vrlo bliski...'

Živojinović je otkrio da je njegova veza s Dianom započela kada ga je ona došla gledati kako igra na Wimbledonu, nakon čega su se 'iznimno zbližili'.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Izdislav 23.04.2023.

    Ivana, pitam za društvo, koliko desetmetarskih jahti možemo privezati?

  • Kukuriku22 23.04.2023.

    Boba isti Božić Bata

  • 23.04.2023.

    Čovjek bi rekao da si na Kuriru

Komentiraj...
Vidi sve komentare