To je to što me zanima!

Laskava titula: Ivan Herceg je najglamuroznija osoba u 2012.

Glumcu je nagradu uručio kolega Enis Bešlagić, prošlogodišnji pobjednik na ovom izboru. Osim izbora, menekenke su nosile reviju modnog branda KiK Textilien
Vidi originalni članak

U Matis Absolute Lounge baru održan je izbor za najglamuroznije osobe u 2012. godini, a tom laskavom titulom okitio se glumac Ivan Herceg kojega gledamo kao Jakova Zlatara u seriji "Larin izbor". Nagradu je Ivanu uručio kolega Enis Bešlagić, prošlogodišnji pobjednik na ovom izboru. Uzvanike je zabavljao violončelist Mario Rucner, brat Ane Rucner. Osim izbora, održana je i revija modnog branda KiK Textilien koju su nosile Maja Cvjetković, Tina Katanić, Ivana Ergić i mnoge druge domaće manekenke.

Najglam osobe proglašene su drugu godinu zaredom u organizaciji portala glamour.hr. Svečanost je imala i humanitarni karakter, portal je udruzi gluhoslijepih osoba 'Dodir' darovao sredstva za rad. Čitatelji portala nominirali su 25 ženskih i 25 muških osoba s javne društvene scene. Online glasovanje trajalo je mjesec dana. Najglamuroznije osobe moraju ispunjavati visoke kriterije na temelju društvenog života, profesije, humanitarnog rada i uzorne pojave u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    O_o? mislim je on simpa, poznat, zgodan ženama i sve to,a lgdje ste našli glamurau njemu, to mi nije jasno?

  • Ronni 22.01.2013.

    Od glamura ni "G"!!!!!

  • remi00 22.01.2013.

    AHAHAHAHHAHAAHHA really? xD ahahhahahah ma daaaaj xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare