To je to što me zanima!

Lasagna je otkazao koncert u Sarajevu iz solidarnosti prema žrtvama poplave: 'Uz vas smo'

U ovim teškim trenucima, glazba se mora utaknuti pred stvarnošću i suosjećanjem pred svima nama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom , napisao je pjevač
Vidi originalni članak

Pjevač Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, otkazao je večerašnji koncert u Domu Mladih u Sarajevu. Odlučio je to zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

VEČERAS OPET NASTUPA FOTO Baby Lasagna nastupio u Beogradu: Najglasnija publika ikad. Nemam glasa, hvala vam

- U ovim teškim trenucima, glazba se mora utaknuti pred stvarnošću i suosjećanjem pred svima nama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom - napisao je ovogodišnji predstavnik na Eurosongu u Malmöu na Instagramu.

Otkrio je i kad će održati koncert.

- Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će vam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. A do tada naše misli su sa svima vama - zaključio je.

Osim Lasagne, otkazan je i koncert Saše Matića koji se trebao održati na gradskom Trgu u Banja Luci.

- Dragi prijatelji, suosjećam s mojim susjedima u BiH i neizmjerno mi je žao zbog situacije koja ih je zadesila... Večerašnji koncert koji je bio zakazan u Banja Luci na gradskom trgu je otkazan i u mislima sam sa svima koji prolaze kroz ovu tešku situaciju... Molim se za sve - poručio je putem društvenih mreža Matić.

Središnju Bosnu pogodile su katastrofalne poplave, posebice područja Jablanice, Fojnice, Konjica, Kiseljaka i Kreševa, u kojima je tragično stradalo najmanje 15 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZarJe VaznoNickNem 04.10.2024.

    glup ostaje glup.isto ti je i kad si mrtav ti neznas da si mrtav, sa katride.....

  • igrač s klupe 04.10.2024.

    hahahah ajde priznaj da se nije moglo skupit 10 klinaca, a ne se vadit na ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare