To je to što me zanima!

Larisa otkrila zašto stiže u 'Život na vagi': 'Zbog kilograma bojim se ostati trudna, želim obitelj!'

Larisa želi vratiti kontrolu nad svojim životom i ne dopustiti da je kilogrami sprječavaju u svakodnevnim aktivnostima
Vidi originalni članak

Prodavačica iz Kastva Larisa Emšo želi bolji život jer je zbog viška kilograma zabrinuta za zdravlje i sanja o tome da postane majka. Stiže u novu sezonu showa 'Život na vagi', a otkrila je i razloge.

SPREMNA ZA VELIKU PROMJENU I Maja Marušić stiže u 'Život na vagi': 'Dosta je strahova, želim uživati u životu punim plućima'

- Prijavila sam se u show zato što želim poboljšati kvalitetu života, steći zdrave navike i promijeniti svoj mentalni sklop. Želim osnovati obitelj, ali zbog mojih kilograma bojim se ostati trudna - iskreno kaže 31-godišnjakinja i s osmijehom na licu nastavlja o budućnosti koju priželjkuje:

- Za pet godina vidim sebe kao mršavu mamu s dvoje djece, u našem vrtu okružena ljubimcima dok moj Mario kosi travu bez majice.

Osim što jedva čeka da dobije dijete, Larisa želi vratiti kontrolu nad svojim životom i ne dopustiti da je kilogrami sprječavaju u svakodnevnim aktivnostima.

- Zbog viška kilograma ne mogu hodati brzo a da ne izgubim dah, prati pod a da me ne počnu boljeti leđa, obuti tenisice… Kad se pogledam u ogledalo, ne volim ono što vidim, ali najviše se bojim da ću jako narušiti zdravlje i neću doživjeti starost - otvoreno govori.

SNIMANJE U PUNOM JEKU! Marijana Batinić nam je otkrila: Nova sezona 'Života na vagi' mi je u top tri. Vidjet ćete i zašto...

Sebe smatra borbenom i kreativnom osobom punom energije koju bi rado usmjerila na, primjerice, planinarenje ili kickboxing. Ponosna je na svoj stil i voli svoju kosu te s posebnim žarom dodaje:

- Želim ponovno odjenuti svoje roza hlače, kratke majice i svoj žuti kaput!

A kad je pitate kako će se nositi s izazovima koji su pred njom, kaže: „Kad mi je najteže, pokušavam se smijati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lucky edy 14.08.2024.

    A Mario jeli on ima koji kilogram viška?

  • 14.08.2024.

    Da ti smetaju kile jednostavno bi ih skinula. Nedostaje joj pažnje a biti će da i ovi plaćaju ljudima da dođu u to paradiranje pred kamerama.

  • bežični kabel 14.08.2024.

    Ja sam davno odustao od takvih ideja i toliko sam debeo da cu jos malo imati vlastito gravitacijsko polje ali tebi zelim sreću da uspiješ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare