To je to što me zanima!

Lagano se probija u DJ svijetu! Ivana Knoll bila je gošća na nastupu Swedish House Mafije

Jedna od najpoznatijih navijačica proteklog ljeta postala je DJ, a prvu gažu odradila je u Los Angelesu. Nedavno je hitovima rasplesala i brojnu publiku na Ultra Europe festivalu u Splitu. Nakon toga uputila se na Ibizu
Vidi originalni članak

Hvala vam na gostoprimstvu, poručila je nedavno novopečena DJ-ica i navijačica Ivana Knoll u društvu Stevea Angella. U jednom noćnom klubu na Ibizi bila je gošća na nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia, nakon čega se fotografirala s članom grupe.

OSKUDNA IZDANJA FOTO Tko se srami celulita još? I ove slavne dame su ga pokazale u tangama, vrućim hlačicama...

Za tu je prigodu odabrala prozirni korzet i kratke hlačice. Podijelila je i video u kojem maše kameri koja zumira na njezin vrat i veliku dijamantnu ogrlicu.

'Ti si božica', 'Svaki put si sve lijepša', 'Ljepotice', hvalili su je pratitelji na Instagramu.

UŽITAK I POSAO NA IBIZI Ivana Knoll nakon Ultre našla se u društvu DJ-a Davida Guette

Proteklih dana upoznala je bivšeg brazilskog nogometaša Ronalda Luisa Nazárija de Limu, s kojim se također fotografirala. Našla se i u društvu Davida Guette, kojeg je također nazvala legendom.

Jedna od najpoznatijih navijačica proteklog ljeta postala je DJ, a prvu gažu odradila je u Los Angelesu. Nedavno je hitovima rasplesala i brojnu publiku na Ultra Europe festivalu u Splitu. Nakon nastupa je pozirala sa slavnim DJ Snakeom. Glazbenik je prstom prekrio usta, a Ivana je imala veliki osmijeh na licu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jajac 31.07.2024.

    Probila se ona davnih dana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare