To je to što me zanima!

Lady Gaga se zaručila?

Gaga je u vezi s Polanskyjem od 2020. godine. Šuškanja o njihovoj ljubavi krenula su godinu dana ranije, a sve su priznali zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Lady Gaga (38) pratila je natjecanje u plivanju na Olimpijskim igrama sa svojim dugogodišnjim partnerom, Michaelom Polansky. Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video u kojem ga pjevačica prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrielom Attalom nazvala 'zaručnikom', piše People. 

ČETVEROSATNI SPEKTAKL Na mokroj pozornici plesač Lady Gage skoro 'izgubio' glavu: Sve je pratilo više od 300.000 ljudi

- Je li to ona njega nazvala zaručnikom? - napisao je jedan korisnik u komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Ranije ove godine pjevačica je ogromnim prstenom na ruci potaknula glasine o zarukama. Prošetala se zapadnim Hollywoodom, a fanovi su odmah primijetili blještavilo na ruci.

Gaga je u vezi s Polanskyjem od 2020. godine. Šuškanja o njihovoj ljubavi krenula su godinu dana ranije, a sve su priznali zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

Nakon tri godine veze, početkom 2023. godine, navodno su prekinuli. Razlog njihovog prekida je navodno bio taj što je Gaga bila spremna za brak i djecu, dok on nije.

DOGODI SE I NAJBOLJIMA Plesač Lady Gage postao viralni hit nakon Olimpijade: Evo zašto

Ponovno su viđeni zajedno u listopadu 2023. Tada su se držali za ruke i nisu skidali osmijehe s lica. U to vrijeme svjedoci su priznali da je par izmjenjivao puno nježnosti, a Gaga je tada nastupala na Super Bowlu dok je Polansky viđen tijekom nastupa u VIP dijelu s njezinom majkom Cynthijom Germanottom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mars7 29.07.2024.

    Sretno

  • Gibbs55 29.07.2024.

    Da nije možda trudna, pa sada da ubrzaju stvar?

  • herr torro 29.07.2024.

    Javljajte ljudi!necu moci spavati,cekam info!🤔🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare