To je to što me zanima!

Kultna serija 'Gruntovčani' od sad je dostupna u 4K rezoluciji

Nakon što se dovrši kompletiranje serije 'Gruntovčani', na kanal će biti dodane epizode serije 'Mejaši', koja se smatra pretečom 'Gruntovčana'
Vidi originalni članak

Prije gotovo 50 godina premijerno je prikazana hrvatska dramska serija 'Gruntovčani', redatelja Kreše Golika, a od sad se može gledati na YouTube kanalu 'GruntovecUnofficial' i to u 4K rezoluciji.

Prethodno dostupne verzije 'Gruntovčana' bile su u niskoj kvaliteti, stoga će nostalgičari i novi gledatelji sad moći uživati u slici visoke kvalitete, s jasnim detaljima, življim bojama i bližem izvornom snimanju.

NOVA SERIJA Uskoro stiže 'Sram', hrvatska inačica svjetskog fenomena

Trenutačno je na kanalu dostupno osam od deset epizoda serije u kojima se pojavljuju omiljeni likovi, poput Dudeka, Regice, Cinobera, Presvetlog i drugih.

Kako navodi Kajkavski.com, nakon što se dovrši kompletiranje serije 'Gruntovčani', na kanal će biti dodane epizode serije 'Mejaši', koja se smatra pretečom 'Gruntovčana'.

JESTE LI JE GLEDALI? FOTO Evo gdje su danas glumci iz omiljene serije 'Kosti': Booth bi rado snimao nove epizode!

'Mejaši' su, poput 'Gruntovčana', klasična hrvatska humoristična serija koja prikazuje život i svakodnevne probleme ljudi u malom, ruralnom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Stari maher 16.10.2024.

    Treba ostaviti autentično kako je." Mejaši" crno bijelo, "Gruntovčani" kolor kakav je bio sve u formatu 4 : 3.

  • ...gizeh... 16.10.2024.

    ovi glumci koja ih je polovica umrla su napravili remek dijelo prije 50 godina, danas serije i filmove koje snimaju profesionalci u HR sa završenom školom o glumi su sami smijeh i negledanosti ičega, gledamo sramotu glume i snimanja nečega ALI bitno da se snima, niti glumci niti išta valja ali bitno da reklame i nekoga se promovira kao glumca, DUDEK je za vas 10 zapovijedi bozjih

  • karbon 16.10.2024.

    Kamo to vodi? Seriju Gruntovčani ne treba ništa peglati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare