Solinjaninu Zoranu Kljakoviću Gašpiću (49) kazalište je bilo poput droge. Tamo je provodio i po 20 sati na dan. U foajeu HNK Split držao je kavanu Amadeus koju je otvarao u osam ujutro, a zatvarao kad posljednji gost ode. U međuvremenu je otvorio i glumački bife Talog. Iz kazališta je izašao 2006. godine i otad nije želio ni ući unutra.
- Još sam u fazi čišćenja. Bio sam zaražen. Vrijeme sam provodio u središtu Splita, ali nisam imao želju otići do rive. I tako 12 godina. Bila mi je puna kapa svega. Posvetio sam se kuhanju i restoranu Gašpić koji od devedesetih vodim s bratom Teom - priča kuhar kojem su ostala poznanstva zahvaljujući kojima radi catering za filmske i reklamne setove, a trenutačno kuha za ekipu RTL-ove sapunice 'Ruža vjetrova' i ekipu 'Larina izbora' Nove TV kad dođu u Split.
>>> Cijeli članak pročitajte u 24sataExpressu