Nakon igranja picigina na Bačvicama i istraživanja Poljuda, došao je trenutak da se Ivana i Dudi počaste večerom. Tom su se prilikom zaputili u poznati i hvaljeni splitski restoran "Noštromo" u kojemu su kušali nevjerojatne delicije.
POGLEDAJTE VIDEO:
Duo uživa u čudesnim morskim delicijama
Vlasnik restorana, ali ujedno i šef kuhinje, Zlatko Marinović dobitnik je bronce na svjetskom kuharskom prvenstvu u Luksemburgu 2010. godine, ali ima gomilu drugih priznanja i odlikovanja s različitih natjecanja.
Jela poput morskog jajeta, juhe od kamena, "morskog cvita" i "vlasulje po starinski" svjetski su poznata jela i zaštitni znaci, ne samo restorana "Noštromo" i Zlatka Marinovića, već i cijelog Splita.
Ivana i Dudi uživali su u dobroj hrani, prikladnom vinu i ugodnom razgovoru sa kuharom svjetskog glasa, baš kakva je i hrvatska tradicionalna kuhinja.