To je to što me zanima!

Kris Jenner kroz suze otkrila loše vijesti: 'Našli su mi nešto!'

U sljedećoj epizodi emisije 'The Kardashians' Kris Jenner progovorit će o svojoj bolesti. Ako je suditi prema najavi, svoje zdravstveno stanje krila od djece
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kris Jenner (68) u najavi nove epizode showa 'The Kardashians' svojoj djeci i dečku odlučila podijeliti zabrinjavajuće vijesti o svom zdravlju. Nedavno se podvrgnula liječničkom pregledu, a kaže, rezultati nisu dobri, piše People.

NIJE MOGLO PROĆI NEPRIMJETNO Malo se poigrala! Kris Jenner su optužili za najgori Photoshop ikad! 'Kakav je ovo promašaj'

- Htjela sam vam nešto reći... Imala sam pregled - govori emotivna Kris svom dečku Coreyu Gambleu te kćerkama Kim, Khloe i Kendall u najavi nove epizode.

- Ovo me čini stvarno tužnom i emotivnom, ali doktori su nešto pronašli - briznula je u plač.

Ostatak najave epizode otkrio je o čemu se radi. Naime, reality zvijezdi dijagnosticirali su cistu i mali tumor.

Kris je u ranijim sezonama showa već imala problema sa zdravljem. Točnije, u rujnu 2022. njezina kćer Kylie Jenner na Instagramu i Tik Toku je objavila video koji je mnoge zabrinuo. Ruka joj se nekontrolirano tresla.

PREPLANULI TEN Prvo plaža, a onda crveni tepih! Kim Kardashian u uskoj bijeloj haljini pokazala sve atribute

O njezinom zdravlju brojni su raspravljali, a Kris je, ako je suditi prema najavi, svoje zdravstveno stanje krila od djece.

Inače, početkom 2022. završen je show "Keeping up With The Kardashians" nakon čak 20 sezona prikazivanja, a zamijenio ga je 'The Kardashians' koji se emitira na streaming servisu Hulu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kujco 30.06.2024.

    hhhhha nevina

  • Maddog 30.06.2024.

    Baš čudno,,, kako se to gospođici moglo dogoditi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare