To je to što me zanima!

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

Zbog intervjua njezina unuka i njegove supruge, Elizabeta II. morala je odraditi krizni sastanak, po tko zna koji put u svom životu. Sa sinom Charlesom i unukom Williamom razgovarala je o sljedećem koraku
Vidi originalni članak

Buckinghamska palača je 'paralizirana' nakon što su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) otkrili šokantne informacije o njihovu životu u Velikoj Britaniji i optužili dvor za razor njihove obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica Elizabeta II. (94), o kojoj su supružnici u više navrata govorili pozitivne stvari, navodno je odbila potpisati službenu izjavu koju bi uputila javnosti povodom ovog intervjua, piše Daily Mail.  

Kraljica, princ Charles i princ William zatvorili su se u sobu i održali 'krizni' sastanak oko toga kako reagirati na optužbe Harryja i Meghan koje su izrečene tijekom dvosatnog intervjua s Oprah Winfrey (67). Raste pritisak da se iz palače oglase danas, a osoba bliska dvoru rekla je da su svi u intenzivnom šoku i da su tužni jer je princ Harry pritisnuo gumb za nuklearno oružje na svoju obitelj. 

U intervjuu su supružnici optužili članove kraljevske obitelji za rasizam, otkrili su da je netko iz obitelji pitao 'koliko će crno biti dijete' kada ga Meghan rodi, a rekli su i da palača nije pružila potporu bivšoj glumici iako su vidjeli da se o njoj šire laži.

HARRY JOJ OTKRIO Oprah: Kraljica i princ Filip nisu pričali o Archiejevoj boji kože...

Harry je ispričao da se ne čuje baš s ocem, da ga je obitelj prestala financirati, a Meg je otkrila da je uoči vjenčanja nju rasplakala Williamova žena, Kate Middleton, a ne obrnuto kao što se pisalo tih dana. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Buković 09.03.2021.

    Šta reći na ovu temu. 'O svome sve najbolje'..pa i da imaš šta protiv ne reci glasno, nego drzi za sebe i idi dalje. Ćuti. Jer to je tvoje meso i tvoja krv, jedino ako nisi nešto drugo.

  • Cirenac 09.03.2021.

    Zaboli me uho za te snobove.

  • smiky 09.03.2021.

    Meg će dobiti Oskara a Hari Zlatnu Malinu. Tako ti je to u svijetu glume. Da je tu "istinu" iznijela neka spremačica ili sobarica prije bi joj povjerovao. Oprah se čudi kao nije znala odgovore! Jadno :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare