To je to što me zanima!

Kralj Charles i Camila napustit će svoj dom: Objavili su i oglas

Britanski kraljevski par priprema se na odlazak iz Clarence Housea, a zbog selidbe i renovacije palače kralj Charles je ovih dana u potrazi za novim članovima osoblja
Vidi originalni članak

Kralj Charles (75) i Camilla (76) pripremaju se za odlazak iz Clarence Housea, a zbog njegovog zdravstvenog stanja ubrzali su se radovi u Buckinghamskoj palači kako bi se kraljevski par mogao što prije useliti. Tako bi kralj lakše i brže izvršavao svakodnevne obaveze i ne bi morao putovati. Bude li se odvijalo sve po planu, radovi bi mogli biti dovršeni do 2027. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kralj Charles i njegova supruga planiraju se useliti u sjeverno krilo palače, koje se već deset godina renovira. Radove je započela još kraljica Elizabeta II. Trenutačno se uređuju privatni apartmani.

Zbog ubrzavanja radova kralj Charles je ovih dana u potrazi za novim članovima osoblja. Njegov ured objavio je oglas u kojem se traže osobe zadužene za za 'održavanje, čišćenje i brigu o širokom rasponu interijera i predmeta', prenosi Hello!

PROROK PROPASTI Nostradamusovo proročanstvo o kralju Charlesu: Predviđa dramatičan obrat ove godine...

U oglasu je također navedeno da će zaposlenici morati putovati u druge kraljevske rezidencije tijekom cijele godine, u trajanju do tri mjeseca.

- Prethodno iskustvo u domaćinstvu ili ugostiteljstvu nije nužno, ali je prednost. Više nas zanima vaš proaktivan pristup i sposobnost da se uhvatite u koštac s novim izazovima - stoji u opisu oglasa.

DVIJE OBILJETNICE Već godinama ne slave: Kralja Charlesa obilježio je današnji datum, veselje zamijenila tuga

Nije poznato hoće li kralj Charles zadržati Clarence House kao sekundarni dom kad se preseli u Buckinghamsku palaču s 775 soba. Inače, omiljena destinacija mu je imanje Sandringhamu, na kojem trenutačno najviše boravi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare