To je to što me zanima!

'Kralj Billboarda' Grše napravit će spektakl u Vodicama: Vlada već danima velika potražnja...

Popularni Grše 20. kolovoza stiže u vodički klub La Playa, a brojni obožavatelji su već pohrlili po ulaznice
Vidi originalni članak

Najuspješniji hrvatski glazbenik mlađe generacije i jedan od najtraženijih izvođača na regiji, triljski reper Grše održat će spektakularni koncert u Vodicama.

BILLBOARD I YOUTUBE TRENDING Za ovim pjesmama lude Hrvati: Grše je 'kralj Billboarda', a tu je i youtuber kojeg su opljačkali...

Brojni obožavatelji već su požurili po svoje ulaznice za njegov nastup u klubu La Playa by Imperial, koji je na rasporedu u utorak 20. kolovoza.

- To se čekalo, Grše u La Playi. Požurite po ulaznice jer je broj ograničen - poručili su iz popularnog kluba, a brojni su već osigurali svoje mjesto.

Grše je predvodnik novog zvuka na domaćoj sceni, a njegovi hitovi tjednima i mjesecima ne silaze s trending ljestvica. Već su ga počeli nazivati 'kraljem Billboarda' jer ima najveći broj hitova.

Pjesma 'Forza' već je devet tjedana na ljestvici i nalazi se na prvom mjestu, a za njom idu 'Mangio pasta', 'Fantazija', 'Mamma Mia', 'Tokyo Drift' i 'Sip'.

VELIKI INTERVJU Hiljson Mandela otkrio: 'Čeka se samo duet mene i Grše!'

Vodička La Playa prima nešto više od 2000 ljudi, a već sada se čini kako će triljski reper postaviti novi rekord. Prije njega nastupit će popularni Nucci i to u subotu 17. kolovoza, a na rasporedu su i koncerti Mile Kitića 23. kolovoza i Adija Šoše, koji će 24. kolovoza zatvoriti sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MikiMiIane 14.08.2024.

    oće svirati snimka ili će zapravo pivat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare