To je to što me zanima!

Kraj braka? Asanović više ne dijeli dom sa svojom suprugom

Aljoša je prošle godine pokušao prodati kuću i dvorište u kojem je sa suprugom Katarinom vodio poznati obiteljski restoran. Kuću je napustio zbog, kako doznajemo, nepomirljivih razlika s Katarinom
Vidi originalni članak

Da u braku Aljoše Asanovića (51) i supruge Katarine (50) više ne cvjetaju ruže, u Splitu se šuška već nekoliko godina.

Umirovljeni nogometaš, koji proteklih 15 godina radi kao trener, povjerio se bliskim prijateljima da mjesecima ne stanuje u obiteljskom domu u splitskom kvartu Marjan. Obiteljsku je kuću napustio zbog, kako doznajemo, nepomirljivih razlika s Katarinom, s kojom je prohodao u mladosti.

Par se oženio 1988. te su u braku dobili kćer Anamariju (29) i Antonija (25).

Ipak, kako doznajemo par još nije predao na sud papire za razvod braka, a obitelj se u krizi ujedinila pa ni Asanovićevi nasljednici nisu željeli razgovarati o braku svojih roditelja.

Aljošina je supruga Katarina prošle godine na društvenoj mreži promijenila prezime iz Asanović u djevojačko Marasović te time pokrenula šuškanja kako im je brak u krizi. Supružnici se rijetko pojavljuju u javnosti, no prije nekoliko dana stigli su na otvorenje butika u Splitu njihove mezimice Anamarije, s kojom su se častili uz kamenice i šampanjac. Zajedničkim su dolaskom lani obradovali i cijelu obitelj, kad su pred splitskom bolnicom dočekali Anamariju kad je rodila kćer Zorku, a ni baka ni djed nisu propustili krstitke voljene unuke.

Djeca ih drže na okupu

Bračnu krizu Asanovići nisu željeli komentirati, potvrditi ni demantirati. Kako doznajemo od prijatelja bliskih obitelji, Aljoša i Katarina pokušavaju ostati u korektnim odnosima zbog djece, a kako umirovljeni nogometaš nije uspio prije godinu dana prodati kuću i dvorište, gdje je sa suprugom od 2003. vodio splitski restoran Le Monde, supružnici se još nisu uspjeli i službeno dogovoriti o podjeli imovine.

Aljoša je od početka nogometne karijere vodio miran obiteljski život pa je “vatreni lakat” rijetko tulumario s kolegama te “obijao” noćne klubove. Asanović se volio hvaliti uspjesima svojih kćeri i sina te je prijateljevao sa suigračem Slavenom Bilićem, kojemu je bio i pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Dok je radio u inozemstvu, trudio se da mu obitelj što češće dolazi u posjet te da je on za sve važnije blagdane i praznike u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • čomizlo 17.08.2017.

    neki se navodno fiktivno rastaju da smanje porez na nekretnine,što više nekretnina na jednom imenu veći porez

  • čomizlo 17.08.2017.

    da moj čača ima lovu i veze,i ja bi bija dizajner a ne krojač

  • volim hrvatsku 16.08.2017.

    Nepomirljive razlike - čitaj oblatila ga neka sponza godište njegove kćeri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare