To je to što me zanima!

Kontroverzni producent Harvey Weinstein hitno je operiran, iz tima kažu: 'Prijavio je bolove...'

Sinoć je hitno prebačen u bolnicu Bellevue zbog nekoliko zdravstvenih problema. Možemo potvrditi da je gospodin Weinstein danas imao zahvat i operaciju na srcu, rekli su njegovi predstavnici
Vidi originalni članak

Kontroverzni holivudski producent Harvey Weinstein hitno je prebačen u bolnicu na hitnu operaciju srca. Daily Mail javlja kako je Weinstein prebačen u nedjelju navečer u bolnicu Bellevue u New Yorku nakon što je prijavio bolove u prsima. 

U OPUŠTENOM IZDANJU Sofia Vergara nakon operacije ne srami se pokazati ožiljak, a počastila se slatkim zalogajem

- Sinoć je hitno prebačen u bolnicu Bellevue zbog nekoliko zdravstvenih problema. Možemo potvrditi da je gospodin Weinstein danas imao zahvat i operaciju na srcu - rekli su Weinsteinovi predstavnici Craig Rothfeld i Juda Engelmayer.

- Kao što smo već opširno naveli, gospodin Weinstein pati od mnoštva značajnih zdravstvenih problema koji zahtijevaju trajno liječenje. Zahvalni smo izvršnom timu Odjela za zatvorske ustanove u New Yorku i Rikers Islandu što su brzo djelovali i odveli ga u bolnicu Bellevue - dodali su. 

Weinstein, koji je zanijekao da je s bilo kim imao seksualne odnose bez pristanka, proglašen je krivim za silovanje u veljači 2020. godine.

ŠOKIRALA PRIZNANJEM Jelena Rozga otkrila zbog koga ne ide na estetske operacije: 'Rekao mi je da smanjim nos...'

Sedamdesetdvogodišnji producent bi se trebao pojaviti na sudu ovaj tjedan u pripremi za ponovno suđenje nakon poništavanja presude za silovanje u travnju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ivan004_1 09.09.2024.

    Viagra ga dotukla

Komentiraj...
Vidi sve komentare