To je to što me zanima!

Konstrakta na pozornici mijesila kruh pa prošla u finale: 'Sama na sebe je napravila parodiju!'

Prošla je druga polufinalna večer 'Pesme za Evroviziju', a osmero ih je prošlo dalje. Među njima je i Konstrakta, koja je Srbiju predstavljala 2022. godine na Eurosongu
Vidi originalni članak

U četvrtak je bila druga polufinalna večer 'Pesme za Evroviziju', a među izvođačima našla se Konstrakta s pjesmom 'Novo, bolje'. Glazbenica je prošla dalje u veliko finale, koje je u subotu. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Konstrakta je svojim nastupom opet oduševila brojne gledatelje. Na pozornici je mijesila kruh, obučena u bijelu odjevnu kombinaciju.

PREDSTAVILI SVE PJESME ANKETA Koga će Srbija slati na Eurosong: Natječe se i Martina Vrbos. Čija pjesma je najbolja?

Konstrakta je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2022. godine s pjesmom 'In corpore sano', a i tada se pojavila u bijeloj kombinaciji. Imala je autentičan nastup, a ništa manje nije bio ni na drugoj polufinalnoj večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je sjedila na stolcu i mijesila kruh u zdjeli. 

Brojni su imali samo riječi hvale za glazbenicu.

'Ali dio gdje svi čekaju da tijesto naraste 'evo sad će', a nikada ne naraste, legendarno! ', 'Čekamo novo i bolje, a zapravo nikad ne dočekamo. To je odraz nastupa. Genijalno!', 'Napravila parodiju na očekivanja ljudi i na prvu pjesmu...', pisali su u komentarima. 

Nakon završene večeri, Srbija se na eurovizijskim kladionicama nalazi na 25. mjestu.

BORBA ZA ODLAZAK U ŠVEDSKU Tko će sve pjevati na Beoviziji? Konstrakta se vraća, a u Srbiji će nastupiti i hrvatska pjevačica

Osim Konstrakte, u finale su prošli i Iva LorensDušan KurtićZejnaTeya DoraMilan BujakovićNemanja Radošević i Džordži.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare