To je to što me zanima!

Koncerti diljem Hrvatske: Josipa Lisac oduševila Šibenik, u Rijeci je nastupila Marija Šerifović...

Puno je puta Josipa Lisac gostovala u Šibeniku, ali ovo je bilo prvi puta da pjeva u multimedijalnom prostoru nazvanom u čast velikog Arsena Dedića
Vidi originalni članak

Zagrljaj Josipe Lisac i Lu Dedić. Fotografija je to koju je objavio Matija Dedić, a uoči koncerta hrvatske glazbene dive u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Gosti su u rodnom gradu najvećeg hrvatskog glazbenika bili sin Matija i unuka Lu Dedić. Arsen je Josipi napisao neke od njenih prvih pjesama poput "Što me čini sretnom", s kojom je nastupila na festivalu u Opatiji 1968. godine, kao i "Život moj" s kojom je nastupila 1970. godine na Zagrebfestu.

Puno je puta Josipa Lisac gostovala u Šibeniku, ali ovo je bilo prvi puta da pjeva u multimedijalnom prostoru nazvanom u čast velikog Arsena Dedića.

FOTO: ATMOSFERA IZ ŠIBENIKA Josipa Lisac nastupila je u Kući umjetnosti Arsen, evo kako je bilo na koncertu glazbene dive

- Draga Josipa Lisac beskrajno ti hvala. Ovo je velika privilegija za Lu i mene - napisao je Matija Dedić na društvenim mrežama.

U Zagrebu je, u Tvornici kulture, 40 godina karijere slavio Renato Metessi. "Pripremite se za pravi rock'n'roll", obratio se pjevač publici na početku koncerta i obećanje "izvršio". Bio je to sjajan presjek hitova, ugodno popunjena dvorana plesala je i pjevala uz Metessija, uz "Nikol, Nikol", "Pravovjerne plesače", "Ne pitaj za mene"... Na koncert je pozivala i njegova majka Đurđa, fotografirajući se ispred Tvornice ispod plakata s njenim sinom.

VEČERAS U TVORNICI Nikad bolja reklama, jer ipak je samo jedna mama! Metessi za 24sata: 'Ma ona se sjajno drži!'

- Ona je prava R'N'R mama. I dalje sluša Rolling Stonese, Doorse, Blondie, Bowieja... i dobro se drži - rekao nam je uoči sjajnoj nastupa Metessi.

A u Rijeci je u petak bio koncert Marije Šerifović, u sklopu turneje "Dolazi ljubav".

FOTO: KONCERT U DVORANI ZAMET Fanovi 'izgubili' glasnice: Rijeka oduševljena Marijom Šerifović! 'Ne znam čime sam zaslužila...'

- Dobri ljudi, nisam imala pojma što očekivati od Rijeke. Djelovao mi je kao simpatičan gradić, pitala sam se kakvi ljudi žive ovdje. Ali, ja sam izuzetno iznenađena, pozitivno - poručila je oduševljena pjevačica - a u jednom se času obratila i gospodinu u publici:

- Ti u bijeloj košulji, što imaš tri-četiri dlake na glavi... Znam da je to muškarcima problem, evo ja ti platim da odeš u Istanbul presaditi. S kim si došao? S dečkom? Sjajno. Brate, imaš muda do koljena. Evo plaćam i njemu što mu fali. E, toliko si veseo večeras, znaš moje tekstove bolje od mene. Gospodo, svaka vam čast – poručila je Marija u svom stilu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare