To je to što me zanima!

Kolinda zabrinula pratitelje na mrežama zadnjom fotografijom

Dok je pratila utakmicu hrvatskih vaterpolista, Kolinda Grabar-Kitarović je morala i hladiti svoje koljeno. Fotografiju je objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović već je neko vrijeme u Parizu gdje prati Olimpijske igre, a posebice natjecanja na kojima su hrvatski sportaši. Tako nije propustila ni posljednju utakmicu vaterpolista, a na nju je stigla u crvenoj dugoj haljini s prorezom i bijeloj majici. 

No, jedna fotografija koju je objavila zabrinula je njezine pratitelje. Naime, Grabar-Kitarović je objavila na Instagram Storyju kako hladi svoje koljeno. Već se neko vrijeme bori s ozljedom. 

PRATILI GIMNASTIKU Kakvo društvo! Kolinda i Jakov pozirali pokraj Ryana Goslinga i Eve Mendes na Olimpijskima

Uz fotografije na tribinama, objavila je i fotku na kojoj se nalazi i kralj Španjolske, Felipe VI., a koji je pratio španjolske vaterpoliste koji su igrali protiv Hrvatske. 

- Fanovi iz Hrvatske i Španjolske, koje predvodi Njegovo veličanstvo Kralj Felipe VI., slave olimpijski duh - napisala je Kolinda uz fotografiju.

VELIKA NAVIJAČICA Opa, koja promjena! Kolinda se na pariškim tribinama pojavila s novim modnim dodatkom...

Uz nju je bio i njezin suprug Jakov Kitarović, s kojim se često fotografira otkako je u Parizu te skupa prate neka natjecanja. A na fotografiji se našao i Zlatko Mateša, koji se zajedno sa svojom suprugom Blankom, također često nađe na fotografijama bivše predsjednice.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • majmunaš 15.08.2024.

    🐮 Isusova lažljiva,Ma!

  • JurekJuric 10.08.2024.

    Je evo ja se brinem-ne mogu spavati od brige..

  • bacač plamena 09.08.2024.

    I Moniku Levinsky je boljelo koljeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare