To je to što me zanima!

Kolinda: Umrla sam od smijeha kad je taksist zamijenio Jakova za našeg stasitog vaterpolista

Kolinda Grabar-Kitarović prisjetila se najboljih stvari s Olimpijskih igara u Parizu. Među njima je bila i anegdota u koju je uključen i njen suprug Jakov Kitarović, ali i vaterpolist Josip Vrlić
Vidi originalni članak

Bivša predsjednika Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, pratila je Olimpijske igre u Parizu kako članica Međunarodnog olimpijskog odbora. S njom je bio cijelo vrijeme i njen suprug Jakov Kitarović, a zabilježili su i otvorenje Igara fotografijom ispred Eiffelovog tornja. Kroz sva natjecanja je bodrila hrvatske sportaše i sportašice, a dodijelila je i medalje Sandri Elkasević i Barbari Matić. 

U članku za Gloriju iznijela je svoje dojmove. 

'Kraljici Letiziji sam rekla da nismo trebale raditi frizuru' 

- Natjecanja naših sportaša proživljavam jako emotivno. Kad je Tin Srbić skliznuo s preče, osjećala sam se kao da je mene pokosilo, još su mi se ruke tresle dok sam predavala medalje - napisala je te dodala kako je posebno uzbuđena kada dodjeljuje medalje. 

Iako je samu svečanost otvorenja obilježila kiša, to joj nije pokvarilo raspoloženje. 

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Kolinda Grabar-Kitarović pružila podršku 'barakudama' nakon poraza u finalu: 'Idemo dalje!'

- Omotala sam oko sebe pet kišnih kabanica, što mi nije puno pomoglo, a sa španjolskom kraljicom Letizijom našalila sam se kako je šteta vremena što smo ga uopće potrošile na frizure jer, na sreću, nama nikakvo nevrijeme ne može pokvariti raspoloženje - poručila je. 

Na tribinama su u blizini nje i Jakova često bile i velike holivudske zvijezde, kao što su to Natalie Portman, Ryan Gosling i Eva Mendes, no bivša predsjednica otkrila je kako je baš Jakov bio taj koji je privukao puno pažnje. 

'Jakova je taksist zamijenio za našeg vaterpolista' 

- Jakov  je, zahvaljujući svom stasu i crveno-bijelom dresu hrvatske olimpijske reprezentacije, ostao zabilježen na mnogim profilima, pa tako i na X-profilu glasovitog američkog glumca, komičara i voditelja Jimmyja Fallona. Međutim, umrla sam od smijeha kad ga je vozač taksija, u koji smo uskočili u kasnim noćnim satima nakon finala u košarci, zamijenio za stasitog hrvatskog vaterpolista čije su fotke doista postale viralne - otkrila je. 

UŽIVALA U UTAKMICI Kolinda pratila finale košarke, a na tribinama su se družili Fallon i Macron: Okinuli su i 'selfie'

Radi se o Josipu Vrliću (38), vaterpolistu koji je postao zvijezda društvenih mreža.

'To je tijelo prave zvijezde', 'Troši on kalorije, vaterpolo je zahtjevan sport', komentirali su korisnici društvenih mreža, a žene su imale riječi hvale za njega: 'Ovo je doslovno idealan muškarac', pisale su. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • SiLaa 21.08.2024.

    I ja umirem od smijeha da je netko mogao njih dvoje zamijeniti.

  • p189 20.08.2024.

    Ti vise nisi na vinu,nesto jace uzimas kad te tako baca

  • AM13 20.08.2024.

    Kolinda je naša najbolja ambasadorica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare