To je to što me zanima!

Kolinda pratila finale košarke, a na tribinama su se družili Fallon i Macron: Okinuli su i 'selfie'

Nakon što je u subotu popratila Saru Kolak, a zatim išla i na finale u košarci između SAD-a i Francuske, Kolinda Gabar-Kitarović i danas će u Parizu popratiti jedno važno finale...
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović na Olimpijskim igrama u Parizu prati hrvatske sportaše i bodri ih s tribina, a nekima je uručila i medalje. Na društvenim mrežama se u nedjelju pohvalila kako je pratila i Saru Kolak koja je naposljetku završila četvrta. 

Atletiku je pratila u lijepom društvu. Kako je navela u objavi, Kolak su pratili i francuski predsjednik Emmanuel Macron te njegova supruga Brigitte, poljski predsjednik Andrzej Duda, princ Monaka te norveški princ Haakon s obitelji. 

- Onda smo odjurili na finale u košarci između Francuske i SAD-a. Brza i dinamična košarka i fantastična atmosfera - napisala je Kolinda te čestitala američkoj reprezentaciji na pobjedi. 

- I svaka čast francuskim navijačima koji su srčano navijali do posljednjeg trenutka, unatoč tome što je SAD stalno bio u prednosti. Upravo tada njihova je potpora igračima na terenu bila najvažnija. A kad je francuska momčad stala na srebrno postolje, cijelim gledalištem zaorila se Marseljeza - napisala je. 

BORI SE S OZLJEDOM Kolinda o koljenu za 24sata: 'Dosta boli, ali ne odustajemo'

- Čestitke i susjedima na bronci! Bilo je lijepo vidjeti Srbiju na tom impresivnom postolju - poručila je te dodala kako će poslijepodne pratiti vaterpolo kada hrvatska reprezentacija igra za zlatnu medalju. 

A finale košarke gledao je i poznati voditelj i komičar Jimmy Fallon koji je u jednom trenutku napravio i 'selfie' s francuskim predsjednikom. 

PRATILI GIMNASTIKU Kakvo društvo! Kolinda i Jakov pozirali pokraj Ryana Goslinga i Eve Mendes na Olimpijskima

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zvizdač 11.08.2024.

    Kako se nije ona nametnula bar na jednoga...

  • nikolina26 11.08.2024.

    kako prekrasna ekipica

  • 11.08.2024.

    Strašno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare