To je to što me zanima!

Kolinda o koljenu za 24sata: 'Dosta boli, ali ne odustajemo'

Već je neko vrijeme u Parizu gdje prati Olimpijske igre, a posebice natjecanja na kojima su hrvatski sportaši. Tako nije propustila ni posljednju utakmicu vaterpolista
Vidi originalni članak

Puno radimo i nastojim otići na sva sva natjecanja naših pa dosta boli ovih dana. No, ne odustajemo. Ponijela sam vodootporne torbice koje se napune ledom i pričvrste oko koljena elastičnom trakom. U načelu ih Amerikanci koriste za glavobolju, ali ja ih koristim za koljena jer oni gel oblozi ne prolaze kroz sigurnosnu provjeru. Ove se vrećice lako napune ledom i poslije se samo izlije voda pa su praktične za putovanja, ispričala nam je bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović (56). 

PRATILI GIMNASTIKU Kakvo društvo! Kolinda i Jakov pozirali pokraj Ryana Goslinga i Eve Mendes na Olimpijskima

Već je neko vrijeme u Parizu gdje prati Olimpijske igre, a posebice natjecanja na kojima su hrvatski sportaši. Tako nije propustila ni posljednju utakmicu vaterpolista, a na nju je stigla u crvenoj dugoj haljini s prorezom i bijeloj majici. No, fotografija koju je objavila zabrinula je njezine pratitelje. Pokazala je na Instagram Storyju kako hladi svoje koljeno. Već se neko vrijeme bori s ozljedom. 

- A nažalost dosta je komplicirano. Imam rupture medijalnog meniska na oba koljena (starijih i novijih datuma), patelofemoralni sindrom, tendonitis, plica… Gomilalo se to godinama - priznala je Kolinda.

Zbog svog zdravstvenog stanja morala se odreći trčanja.

-  Pa sad kompenziram nekih drugim aktivnostima i vježbama - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Steven King 11.08.2024.

    Odeš na artoskopiju i za par dana si ko nova. Koja drama zbog tih sitnica. Da mora raditi pošten posao već bi to riješila i ne bi glumila budalu s tim ledom, lelujajući po olimpijskim igrama

  • SiLaa 08.08.2024.

    Ajde sad još par članaka o njezinom koljenu..🤦‍♀️

  • doviđenja pameti 08.08.2024.

    Jadna, bidna to bit će boli od onih pločica koje si postavljala u crkvi u Kninu😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare