To je to što me zanima!

'Koliko smo obožavatelja imali!' Izlazi dokumentarac u četiri dijela o kultnoj seriji Baywatch

Redatelj Matthew Felker i produkcijska kuća ABC News Studios vraćaju gledatelje na plažu s poznatim spasiocima, i to dvije godine nakon serije 'Pam & Tommy', u kojoj je fokus bio na ljubavnom životu Pamele
Vidi originalni članak

Kad čuješ tu pjesmu, vidiš te scene, koliko su svi bili lijepi i atraktivni. Ajme, i koliko smo obožavatelja imali, govore glumci iz kultne serije 'Baywatch' u najavi za 'After Baywatch: Moment in the Sun'. Novi je to dokumentarac u četiri dijela koji u srijedu stiže na streaming platformu Hulu, a vodi iza scene 'Spasilačke službe'.

Nicole Eggert Zvijezda 'Baywatcha' hrabro se bori s rakom: Snimili je u šetnji

Redatelj Matthew Felker i produkcijska kuća ABC News Studios vraćaju gledatelje na plažu s poznatim spasiocima, i to dvije godine nakon serije 'Pam & Tommy', u kojoj je fokus bio na ljubavnom životu Pamele Anderson (57), jedne od najupečatljivijih glumica popularne 'Spasilačke službe'.

Serija 'Spasilačka služba' izvorno se prikazivala od 1989. do 1999., a dvije godine se emitirala i kao 'Spasilačka služba: Havaji'. Uz Pamelu Anderson, u glumačkoj ekipi bili su Yasmine Bleeth, Alexandra Paul, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Parker Stevenson, David Hasselhoff i mnogi drugi.

Koliko je 'Spasilačka služba' bila popularna govori i činjenica da se u jednom trenutku emitirala u 145 zemalja svijeta, više od bilo koje druge TV serije. Kultna serija i danas ima svoje obožavatelje, pa ne čudi što je 2017. godine objavljen film 'Spasilačka služba' s Dwayneom Johnsonom i Zacom Efronom u glavnim ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 28.08.2024.

    Baywatch Sam obozavao najdrazi lik mi je bio onaj surfer slade a Pamela zenska baywatch je bio zanimljiv 

  • trpaj_sirotinju 28.08.2024.

    najdraži dani djetinjstva

  • Adisibio 28.08.2024.

    Da mi je znati tko je ovo pratio ako nije bio muško i svr.š.avao na protagonistice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare