To je to što me zanima!

Kolege se opraštaju od glumca Reddicka: 'Bio je oličenje klase'

Keanu Reeves, Chad Stahelski i Wendell Pierce posvetili su dirljive objave povodom smrti njihovog prijatelja Lancea Reddicka
Vidi originalni članak

Glumac Keanu Reeves (58) i redatelj John Wick filmova, Chad Stahelski (54), odali su počast glumcu Lanceu Reddicku koji je iznenada preminuo u petak u 60. godini života.

U 60. GODINI Preminuo glumac Lance Reddick

-  Duboko smo ožalošćeni i slomljeni zbog gubitka našeg voljenog prijatelja i kolege Lancea Reddicka - rekli su Keanu i Chad u izjavi za Variety.

Reddickov kolega iz serije The Wire, Wendell Pierce (59) također se oprostio od Lancea te je objavio na Twitter profilu poruku posvećenu njemu.

- Čovjek velike snage i milosti. Talentiran glazbenik, kao i glumac. Oličenje klase. - napisao je Pierce.

- Bio je vrhunski profesionalac i bilo je zadovoljstvo raditi s njim. Naša ljubav i molitve su s njegovom suprugom Stephanie, njegovom djecom, obitelji i prijateljima. Film posvećujemo u sjećanju na njega. Jako će nam nedostajati - dodali su.


Podsjetimo, Lance je nedavno bio na turneji za četvrti nastavak filma 'John Wick' u kojem je igrao ulogu Charona. Također, trebao je i idući tjedan gostovati u emisiji Kelly Clarkson. Policija za TMZ navela je kako su ga pronašli u petak u njegovoj kući. Uzrok smrti još nije otkriven. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare