To je to što me zanima!

Koji prorez! Mama hajdukovca podijelila 'vrući' video sa sofe: 'Lijepa li si, zgodna li si, damo'

Renata Lovrinčević Buljan nedavno se oprostila od ljeta. Bikinije je zamijenila haljinicama, koje joj, kako smatraju pratitelji, stoje jednako dobro
Vidi originalni članak

Lijepa li si, zgodna li si damo, tepali su ovih dana pratitelji Renati Lovrinčević Buljan nakon što ih je počastila atraktivnim prizorom na sofi.

RENATA LOVRINČEVIĆ BULJAN FOTO Mama hajdukovca zatvara ljeto: Objavila fotku u bijelom bikiniju u kojem otkriva sve

Bivša misica i majka Hajdukovog golmana Borne Buljana uskočila je u šljokičastu haljinu s dubokim prorezom te se počastila pićem. 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Nedavno se oprostila od ljeta. Bikinije je zamijenila haljinicama, koje joj, kako smatraju pratitelji, stoje jednako dobro.

HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

- Ne volim kad svi pišu ‘seksepilna mama’, nitko ne vidi da sam vrijedna, marljiva, da se trudim, radim... vide samo taj seksepil, to ne volim, ali očito je to danas moderno - požalila nam se ranije Renata.

Laskavom titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se 2000., a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Danas radi kao trenerica fitnesa.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • JurekJuric 01.10.2024.

    E kad muž dođe s kalašom...

  • JurekJuric 01.10.2024.

    Štraca...

  • Mali Mislav 01.10.2024.

    Žena je mogla napravit super filmsku karijeru. Čini mi se da bi Brianna Banks, Lisa Ann i mnoge druge bile neprimjetne pokraj nje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare