To je to što me zanima!

Koja romantika! Damiano David ljubio djevojku nasred ulice...

Giorgia i Damiano svoju su vezu skrivali od javnosti čak četiri godine. Influencerica je vrlo popularna u Italiji i na Instagramu je prati više od 700 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Frontmen benda Maneskin, koji je 2021. godine pobijedio na Eurosongu, Damiano David (24), šopingirao je sa svojom djevojkom Giorgiom Soleri u Rimu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografi su ih uhvatili dok su razmjenjivali poljupce i nježnosti na ulici.

Lijepa Giorgina blistala je u crnom kaputu te visokim čizmama na petu, dok se Damiano odlučio za svijetle traperice te sivo-plavi baloner. Sudeći po fotografijama, nisu im smetali znatiželjni pogledi prolaznika.

'RASPAMETIO' OBOŽAVATELJICE Damiano pozirao potpuno gol na Božić: Ispunio si mi sve želje'

Giorgia i Damiano svoju su vezu skrivali od javnosti čak četiri godine. Influencerica je vrlo popularna u Italiji i na Instagramu je prati više od 700 tisuća ljudi. Često dijeli fotografije s dečkom, a nedavno je progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji i otkrila da je biseksualna.

- Seksualno sam fluidna, što znači da me jednako privlače muškarci i žene", napisala je odgovarajući na pitanja pratitelja na Instagramu. "Što je tu nefeminističko? Imati slavnog dečka nije u skladu s feminizmom? Ili bi bilo više feministički zauvijek skrivati ​​vezu? Mislim, to je divna stvar, zar ne? - napisala je.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.02.2023.

    Napisete da je lijepa a vide se leđa i hrpa kose u pundžu. I što je tu lijepo?

  • ifana 31.01.2023.

    Sta vidi on U njoj

  • Čeljo Brtika 31.01.2023.

    A nema on dečka? 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare