To je to što me zanima!

Knoll uživa u slasnom zalogaju pa se zapitala: 'Što bih radila da mi je ovo zadnji dan u životu?'

Ivana Knoll pozirala je u kratkom topu i suknjici, a na stolu su je čekali još pomfrit i gazirana pića
Vidi originalni članak

Naša najvatrenija navijačica ne prestaje golicati maštu svojim provokativnim fotografijama, a ovog puta to je učinila u kožnoj odjevnoj kombinaciji. Ivana Knoll pozirala je u kratkom topu i suknjici, dok je u rukama držala hamburger. Na stolu su je čekali još pomfrit i gazirana pića, a čini se kako joj 'junk food' ne kvari vitku figuru.

ZABRINULA JE SVE Ups! Ivana Knoll surfala pa pala s daske, fanovi: 'Jesi li dobro?'

Dok sjedi na klupici Ivana je uzela zalogaj hamburgera, a onda se 'bacila' u duboka, filozofska pitanja.

- Kad me netko pita: " Ivana što bi ti napravila da ti je ovo zadnji dan?" " A ja sam imao samo hamburger, pizzu i meso u mislima - napisala je Knoll uz fotke.

BILA JE JASNA Knollica odbrusila hejterima: 'Da sam koristila svoje atribute da kupim stan, imala bih vilu!'

Brojni su joj podijelili svoja razmišljanja, a neki su imali samo riječi hvale za savršeno tijelo.

'Nema šanse da pojedeš pet hamburgera i ostaneš zgodna', 'Predivna si', 'Na svom zadnjem danu htio bih biti s tobom', pisali su u komentarima.

Inače, već neko vrijeme živi i radi u Americi, a nedavno se Knoll pohvalila kako napokon ima svoj dom. Podijelila fotografiju iz novog stana na kojoj je pozirala u ružičastom topu i crnim hlačama.

- Upravo sam kupila prvi stan u SAD-u. Još uvijek nije vila, ali je moj i naporno sam radila za njega - poručila je tada.

Knoll se zahvalila i svojem ocu, koji je, kako kaže, zaslužan za to što je samostalna.

PODIJELILA S PRATITELJIMA Ivana Knoll prekinula s dečkom! Ante i ona bili skupa 13 godina

Osim kupnje svog doma, influencerica je prekinula vezu s dečkom nakon 13 godina. Vijest je podijelila na Instagramu, a otkrila je i razlog.

- Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ŠTEF75 09.03.2024.

    Po kojem kriteriju ova fuksa spada u rubliku " domaće ZVIJEZDE ". Trebate uvesti rubliku " domaće sponzoruše i zgubidanke " i tu objavljujte članke o Dikanuši, Tatarinki, Drpički, Dvornikušama, itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare